IDEAN i la signatura electrònica a Andorra

El certificat electrònic permet la signatura electrònica de documents: el receptor d’un document signat electrònicament pot tenir la seguretat que és l’original i que aquest no ha estat manipulat, i l’autor de la signatura no podrà negar l’autoria de la firma .

Cada vegada és més freqüent realitzar transaccions o gestions a través d’un dispositiu electrònic, com comprar o vendre, demanar certificats o realitzar escriptures públiques sense complicacions, però també volem que totes aquestes accions siguin segures i que únicament siguin accessibles amb les persones o entitats a qui ens dirigim. ¿Però, com podem verificar la identitat de la persona qui realitza la transacció? La signatura electrònica o certificat digital és la qui s’ocupa de tot.

Pantalles IDEANEl comú de Canillo ho té clar: la innovació i la qualitat són les seves bases presents i futures, preservant un altre gran actiu, el seu excel·lent entorn natural i dedica els seus esforços a la modernització dels serveis públics. Com la integració dels serveis corporatius amb base iCloud, Canillo ha estat pioner al Principat en la incorporació del sistema de pagament de rebuts administratius i tributaris amb les eines de certificació i signatura digital, promogudes i desenvolupades pel Govern d’Andorra.

Amb l’obertura de la seu electrònica, el comú posa a disposició dels ciutadans el que considera una prioritat: el servei permanent 24 hores al dia, 365 dies a l’any, i que possibilita, en qualsevol moment es pugui accedir al pagament de tributs, certificació i gestió de rebuts, pagaments de multes de circulació, gestions i pagaments, entre moltes altres gestions. IDEAN, SL ha estat l’empresa encarregada per realitzar tota la modernització informàtica del comú de Canillo.Pantalla HD Idean

IDEAN és una empresa totalment andorrana fundada l’any 2013, que ha desenvolupat el primer programari SaaS (software com a servei) específicament dissenyat per Andorra i basat totalment en la tecnologia “Cloud Computing”. Això implica que el programari utilitzat per l’empresa no es troba en la mateixa, sinó que és IDEAN qui s’ocupa del hosting del programari en el núvol, així com del manteniment i el suport als usuaris.

L’oferta de productes i serveis d’IDEAN és extensa i orientada a mercat andorrà, està especialitzada en productes per a la gestió de les empreses (ERP, CRM, BI, etc.), programa de RRHH i de gestió de nòmines totalment adaptat a la normativa d’Andorra i un programa de comptabilitat que acompleix amb les necessitats que qualsevol empresa andorrana necessita per treballar. Totes les aplicacions són multi empresa, multi idioma i multi divisa.

IDEAN Signatura Electrònica AndorraIDEAN aposta decididament per què les empreses del país siguin més competitives i pel desenvolupament de solucions pròpies i properes a les persones.