Els gadgets més desitjats pels amants de la música

Des de la digitalització dels fitxers musicals, la cerca de la qualitat acústica ha estat un dels motors que mouen als amants de la música. Sigui quin sigui el teu gènere preferit, segurament notaràs la diferència entre un so d’alta definició i un to de baixa qualitat acústica. Descobreix quins són els dispositius més adequats per a cada necessitat.

The Pearl Akoya, fidelitat acústica de Cabasse

The Pearl Akoya és descendent de l’altaveu d’alta definició The Pearl, fabricat per la marca francesa Cabasse. De disseny compacte però de poder colossal, aquest altaveu és capaç d’oferir un altíssim rendiment, amb pics mono de 115 dB i pics stereo de 121 dB. El seu woofer de 17 cm és d’alta excursió i molt baixa distorsió, per la qual cosa l’acústica que ofereix aquest altaveu és única, neta i equilibrada. The Pearl Akoya és compatible amb Google Home, Qobuz, Deezer, Spotify, Napster, Tidal i altres plataformes. Demana més informació a la botiga Centre HIFI Andorra. C/ Prat de la Creu, 15-25. Andorra la Vella.

Els nous cascos plegables d’AKG

Si uns cascos sonen bé, són pràctics i còmodes, segurament ja tenen molts punts a favor, però en el cas d’AKG aquestes són característiques realment comuns en els seus productes. Per tan sols uns 180 euros, podràs gaudir de la millor qualitat acústica amb els cascos K371-BT, que ofereixen un gran aïllament de soroll exterior, resposta de baixa freqüència millorada i una adaptació ergonòmica agradable. Amb els seus drivers de 50 mm, recobert de titani, aquests cascos arriben a un desenvolupament superior amb una resposta de freqüència extensa, que va dels 5 Hz als 40 kHz. Plegables, confortables i amb tecnologia Bluetooth, els AKG K371-BT no et decebran.

Xiaomi busca destronar la marca de la poma

Pel que fa als auriculars sense fils i ultra portàtils, Apple ha estat la marca més sonada després del llançament dels seus AirPods, però Xiaomi, el gegant xinès, trenca el mercat amb l’entrada dels nous Mi True Wireless Earphones 2 Basic, que emulen, almenys estèticament, els famosos cascos de la marca de la poma. Per un baix preu, podràs gaudir d’una qualitat acústica gens rebutjable, gràcies als drivers dinàmics de 14,2 mm. Altres característiques, com ara l’emparellament automàtic amb el mòbil, la connexió Bluetooth, una bateria que dura fins a 20 hores i la cancel·lació de soroll durant les trucades, fan del Mi True Wireless Earphones 2 Basic l’opció adient per als pressupostos més ajustats.

Marantz, per als puristes analògics

Hi ha qui prefereix la textura acústica que ofereix un bon disc de vinil, sigui per nostàlgia o per una veritable consciència de la música analògica. Sigui quina sigui la raó, Marantz ha pensat en els puristes analògics amb la producció del tocadiscos TT-15S1, que compta amb un plat acrílic pesant de 3 cm de gruix amb una coberta de feltre negre, platter d’alumini sòlid i rodaments ceràmics que eliminen gairebé la totalitat de la ressonància del xassís. Podríem aprofundir molt més en els detalls que fan d’aquest tocadiscos tota una delícia acústica, però et convidem a provar-lo tu mateix a Pyrénées Andorra, a la FNAC.