Un 41% dels andorrans tenen una vida sexual satisfactòria

Un sondatge efectuat per Dona Secret sobre una mostra de 332 persones ha revelat que un 41% dels enquestats estan molt satisfets amb la seva vida sexual, mentre que només un 1,8% asseguren que se senten molt insatisfets.

Un 83,7% de persones que han contestat l’enquesta són dones, entre 26 i 45 anys, majoritàriament que estan en parella, que han volgut donar la seva opinió sobre la qualitat de la seva vida sexual.

Un total de 138 persones, un 41% assegura que estan molt satisfetes amb la seva sexualitat, un 34,3% (114 persones) diuen estar molt satisfetes, un 19,3% (64 persones) s’han mostrat indiferents sobre el particular, només un 3,6% (12 persones) diuen estar insatisfetes i, finalment, un 1,8% (6 persones) diuen clarament que estan molt insatisfetes.

Un 50,6% dels enquestats practica el sexe més d’una vegada a la setmana

El sondatge també ha posat de manifest que un 50,6% dels enquestats practica el sexe més d’una vegada a la setmana i que un 28,9%, ho fan una vegada per setmana. D’altra banda, un 7,8% han manifestat que el practiquen cada dia, un 8,7% un cop al mes i només un 3,9% tenen relacions sexuals cada dos mesos o més.

A la pregunta sobre la durada mitjana de les relacions, sense preliminars, la majoria, confessa que, en el seu cas, la pràctica del sexe se situa entre 5 i 30 minuts. Un 22% manifesten que fan l’amor entre 5 i 10 minuts, un 33,1%, assegura que les seves relacions sexuals duren 15 minuts, mentre que un 32,5%, les allarguen fins als 30 minuts. En canvi, només un 2,7% diu que el sexe per a ells dura menys de 5 minuts, un 5,4% arriben a una hora, i un 4,2% superen aquest temps.

Elisabeth López enquesta vida sexualEntre totes les persones que han participat a l’enquesta, propiciada per Dona Secret, s’ha sortejat un premi, gentilesa de Viatges Emocions, que consisteix en una nit romàntica per a dues persones a l’Hotel Barceló Raval de Barcelona, en règim d’esmorzar i sopar. L’afortunada va ser Elisabeth López.