Obre el primer centre autoritzat Phibrows a Andorra

L’artista Phibrows, Anna Alcaide, acaba d’obrir el primer centre de pigmentació i microblading al Principat d’Andorra, al centre d’Andorra la Vella.  

Phibrows Academy se situa a primer nivell mundial en microblading, la tècnica que dibuixa les celles amb els pigments de més alta qualitat del mercat. Aquest centre presenta uns elevats estàndards de qualitat, tècnica, eines, pigments i també garanteix el màxim nivell de formació i certificació dels seus artistes en diferents països del món.

Ara, l’Anna Alcaide, esteticista de llarg recorregut al país, ha obert el centre Phibrows, el primer i únic existent a Andorra, després d’un intens període de formació molt exigent. “El microblading és un tractament de bellesa per redibuixar les celles, per donar forma, definició, espessor i color”, explica l’Anna.

PhiBrows es una habilitat manual de dibuix de celles semi permanent. Per dissenyar les celles ideals s’estudia la morfologia de la cara i se n’estableix la simetria. Abans del tractament, es pot veure el disseny proposat amb un llapis de maquillatge perquè el resultat sigui impecable.

“El tractament de microblading pot fer-se tant en homes com en dones, és perfecte per a aquelles persones que volen reconstruir, definir o omplir unes celles mal depilades. Gràcies a aquest maquillatge semi permanent que es fa pèl a pèl, tothom podrà lluir unes celles perfectes”, conclou l’Anna.

L’especialista confessa que és molt exigent amb ella mateixa: “busco la perfecció perquè les meves clientes marxin satisfetes. La micropigmentació és la meva passió”. Acaba d’obrir un nou centre, a l’avinguda Meritxell, on hi ha un estudi dedicat exclusivament a la micropigmentació (facial, paramèdica, oncològica i cpil·lar), i al microblading, disseny de celles i maquillatges.

Studio Anna Alcaide. Micropigmentació & Microblading Phibrows. Av. Meritxell, 9. 2.6. Andorra la Vella. Tel. +376 82 66 66