Anna Doguez, avantguarda en tecnologia capil·lar

Amb més de 16 anys d’experiència en el sector, Anna Doguez incorpora als seus serveis de saló un nou tractament de bellesa capil·lar, que ajuda a enfortir i regenerar el cabell, de la mà  d’HairWave d’Indiba, perquè el teu cabell llueixi més sa, fort i bonic.

És per això que, per seguir brindant-te més i millors tractaments, Anna Doguez afegeix als seus serveis un mètode avantguardista en tecnologia capil·lar, gràcies a l’equip HairWave d’Indiba.

HairWave és un equip de radiofreqüència que ajuda a restaurar la salut del cabell i promou i complementa altres tractaments i procediments capil·lars.

El sistema patentat Proionic® System, promou el flux sanguini, estimulant la correcta funció cel·lular, gràcies a la freqüència especifica 448kHz, generant efectes tèrmics i subtèrmics.

El tractament es pot utilitzar per a diferents problemàtiques, redensificació i enfortiment capil·lar, prevenció de la caiguda del cabell, en pre i post trasplantaments capil·lars i també es pot combinar amb altres tractaments (massoteràpia, Leds, fàrmacs, etc.).

La premissa d’Anna Doguez és la teva salut capil·lar, és per aquest motiu que en el seu saló no només t’ofereixen les últimes tècniques i novetats sinó que, a més a més, pots trobar els millors productes i el millor assessorament perquè el teu cabell llueixi vital. No dubtis a consultar-nos. Per a més informació visita www.annadoguez.com o truca al telèfon +376 863 224.