Anna Doguez, un espai de bellesa exclusiu

Al centre de perruqueria i estètica Anna Doguez proposen una àmplia gamma de tractaments de bellesa corporals i facials, en un entorn relaxant i amb productes naturals.

A Anna Doguez pots trobar una completa gamma de tractaments de bellesa, tant corporals com facials. Tots ells es treballen amb tècniques manuals i amb productes naturals, olis essencials i productes d’origen biològic. La filosofia del centre, és respectar les propietats del producte per extreure’n el màxim benefici i potenciar la bellesa natural de cada persona.

Sala de Massatge a Anna Doguez
Foto: César De Pablos

Disposen d’unes instal·lacions amplies i còmodes per a la realització d’una completa oferta de serveis; tractaments específics per la cura dels peus, formulats a base fangs naturals, tractaments drenants fets a base de cafè, les olors tan agradables dels tractaments facials a base de mantega de karité, la camamil·la o l’oli d’oliva Bio.

També podràs gaudir de tractaments tan necessaris com la neteja de cutis, depilacions corporals, manicures i pedicures, maquillatge amb productes d’alta gama i un llarg etcètera.

Un espai on relaxar-te, on les olors dels productes naturals et transportaran en un viatge on poder gaudir d’una experiència sensorial inoblidable.

andorra a taula