EMS Revolution, l’electroestimulació al màxim nivell

EMS Revolution arriba a Andorra la Vella per a revolucionar el món del fitness amb la seva innovadora tecnologia que permet estimular més de 350 músculs de forma simultània en tan sols 20 minuts.

Fotos: EMS Revolution

Sala d’entrenaments d’EMS Revolution Andorra, a la capital del paísMillorar la teva condició física en poc temps és possible gràcies al sistema d’electroestimulació de tercera generació d’EMS Revolution, que és capaç d’exercitar més de 350 músculs, en una sessió d’electrofitness de tan sols 20 minuts, que equival a 4 hores d’exercici i, a més a més, ajuda a cremar fins a 1.500 calories en una sola sessió. L’electroestimulació és indicada per a persones de qualsevol edat, sexe i fisonomia, tot i que és important considerar la condició física o patologies subjacents.

EMS Revolution és capaç d’exercitar més de 350 músculs en una sessió d’electrofitness de tan sols 20 minuts

Magalie Fochesato, entrenadora d’EMS Revolution Andorra
Magalie Fochesato, entrenadora d’EMS Revolution Andorra

EMS Revolution permet guanyar musculatura, tonificar la flacciditat en els braços, reduir el greix abdominal, alleujar els mals d’esquena, reforçar la zona lumbar, elevar els glutis i fins i tot funciona com a tractament anticel·lulític.

EMS Revolution
Abans i després

EMS Revolution ofereix un seguiment en directe de la informació de paràmetres fisiològics com ara la freqüència cardíaca, les kilocalories consumides, i les zones d’entrenament durant l’exercici, perquè l’usuari i l’entrenadora Magalie Fochesato puguin preparar la rutina més adequada per a cada tipologia de cos, cada objectiu i cada persona. A més a més, és l’únic sistema que envia informes sobre els resultats aconseguits de forma automàtica perquè el client pugui tenir consciència de la seva evolució.

Amb l’arribada d’EMS Revolution al Principat d’Andorra, els amants del fitness tenen ara a la seva disposició una eina innovadora i efectiva per aconseguir els seus objectius esportius més ambiciosos.

Carrer Sant Salvador, 10. 3a 4a. AD500 Andorra la Vella.
Telèfon: +376 720 583 · Mòbil: +376 661 276
ems.revolution.andorra@gmail.com

EMS Revolution