HOMEDOCTOR la iniciativa mèdica solidària que ajuda a combatre la Covid-19

Per a fer front a la crisi sanitària que afecta a tots els sectors, HomeDoctor ha posat a disposició de qualsevol persona un servei de teleassistència mèdica gratuïta
pel període de la Covid-19.

El CEO de Homedoctor a Espanya, Juan Lariz indica que aquesta iniciativa solidària és una manera de fer una petita aportació a la societat i evitar el col·lapse innecessari del sistema sanitari. D’aquesta manera,totes aquelles persones que requereixin assistència médica la podran rebre en el seu domicili de manera gratuïta, però sense necessitat de desplaçar-se, ja que es realitzarà mitjançant vídeoconsulta amb un equip mèdic especialitzat.

Es tracta d’una plataforma digital oberta a la qual es pot acceder, en qualsevol moment del día, descarregant l’aplicació a un telèfon mòbil. Aquesta aplicació es troba disponible per a iPhone o iPad, en l’App Store, i per a telèfons i tauletes Android, en el Google Play Store. Una vegada que es descarregui, s’ha de realitzar el registre en el qual se sol·licitaran dades com ara el nom i cognom, data de naixement, el telèfon mòbil, l’email i el DNI. Amb aquestes dades es podrà fer una consulta real i emetre un informe o recepta, en cas de ser requerit.

HOMEDOCTOR COVID

A més a més, s’ha de generar un PIN per a protegir la privacitat de les dades i l’accés a l’App. L’activació es realitzarà amb empremta digital o reconeixement facial. Una vegada registrat, l’accés a un metge serà immediat des de qualsevol mòbil. Es podrà gestionar la història Clínica (malalties, tractaments, intervencions, proves diagnòstiques) o demanar cita amb un especialista. S’accedeix a la sala d’espera amb només prémer un botó, sense cites i amb un temps mitjà d’espera de 30 segons durant el dia. Una plataforma segura que ofereix privacitat i protecció de les dades i a la base de les quals, només tenen accés els metges, en cas de consulta d’un pacient.

Una iniciativa mèdica solidària que se suma a altres, que contribueix a la lluita contra la Covid-19 i cerca evitar el col·lapse del sistema de salut.•