Institut Dermocosmètic Comellas, la bellesa des de l’empatia

Fa poc més d’un any des que l’Institut Dermocosmètic Comellas va obrir al cor de la capital andorrana i, d’ençà, la seva missió ha estat connectar amb les necessitats de cada client i vetllar per la salut i benestar de la seva pell.

Fotos: César De Pablos

Posar-se en la pell de l’altre mai no havia estat una frase tan encertada i tan precisa per definir la filosofia d’una empresa, com en el cas de l’Institut Dermocosmètic Comellas, que, de la mà de l’Esther Comellas, escolta i empatitza amb cada client per oferir-li un tractament personalitzat i individualitzat, ideat per garantir la salut i el benestar de la pell i, a posteriori, la seva bellesa.

Per fer-nos una idea a grosso modo del rol de l’Esther, la podríem comparar amb un coach de fitness, que analitza les teves necessitats i particularitats i guiar-te, doncs, pel camí més adequat per als teus objectius. A partir d’aquí, l’experta, amb més de 24 anys d’experiència entre Barcelona i Andorra, fa una prescripció feta a mida i ben detallada que cada persona pugui aplicar en la seva rutina. Això sí, amb un seguiment rigorós, sigui presencial o a través de WhatsApp, per garantir els millors resultats.

Esther Comellas a l'Institut Dermocosmètic Comellas
Estètica avançada

L’Institut Dermocosmètic Comellas és un centre d’estètica avançada, en el qual la implicació de la seva directora i fundadora és total. A les seves cabines, s’hi realitzen tractaments facials i corporals amb productes cosmecèutics, exclusius al Principat d’Andorra i de resultats provats, per tractar pells descompensades, asfixiades i deshidratades, fins arribar a realçar la bellesa natural de cadascú i repercutir de manera positiva en l’autoestima de les persones.

L’Institut Dermocosmètic treballa tant amb productes clínics com amb productes orgànics i vegans de la més alta qualitat

Entre els diferents tractaments disponibles a l’Institut Dermocosmètic Comellas, cal destacar la higiene perfecta, que busca mantenir una equilibrada resposta cel·lular amb una pell lliure d’impureses; els rituals de Biogreen, que ajuden a desintoxicar les pells grises i asfixiades, i l’HydraGreen, pensat per rehidratar els teixits.

Quan als tractaments corporals, n’hi ha de circulatoris, de drenatge limfàtic, d’aprimament, reafirmants, entre altres, que permeten aconseguir una silueta més equilibrada i d’aspecte saludable. Però, per a l’experta en dermocosmètica, “la hidratació de la pell és la clau de la salut i la bellesa, i és el primer pas per lluitar contra l’envelliment”, motiu pel qual tots els tractaments s’han de combinar amb hàbits saludables.

Un sentit agraïment

L’Institut Dermocosmètic Comellas no podia deixar passar el primer aniversari sense agrair la confiança de totes les persones que han visitat la seva consulta. “Aprecio molt la fidelitat de la meva clientela, ja que ha valorat el meu treball professional i honest” en la recerca de la salut de la pell, va remarcar l’Esther, que se sent molt satisfeta i entusiasmada per la bona acollida rebuda durant aquest primer any.

Institut Dermocosmètic Comellas · C/ Roc dels Escolls, 8. AD500 Andorra la Vella · +376 863 325 · +376 356 524 · info@comellasdermocosmetic.com · www.comellasdermocosmetic.com