karla Torren, una nova experiència body care a la capital

Karla Torren expandeix la cartera de serveis i  arrenca el 2022 amb nou saló de luxe a la capital, de 90 m2, destinat a la cura de la salut, la bellesa i el benestar. Enguany, l’estilista professional aposta per la incorporació de tecnologia puntera en el sector de l’estètica per oferir als seus clients una innovadora experiència body care, a través d’un ampli ventall de tractaments facials i corporals i d’un equip de professionals altament qualificat. 

Fotos: Jean Luc Herbert

Incorporació d’INDIBA® EDNA 

INDIBA®, la reconeguda marca en el camp de la radiofreqüència (RF) destinada al sector de la bellesa, benestar, medicina estètica i dermatologia, entre altres aplicacions, ja es troba disponible al nou saló de Karla Torren, situat al  carrer Maria Pla, núm. 6, d’Andorra la Vella, més concretament a les galeries ROCA & RIBES. Mitjançant l’aplicació d’INDIBA® EDNA, Karla Torren ofereix una àmplia gamma de tractaments facials i corporals no invasius i indolors, disponibles no només per a dones sinó també per a homes, que afavoreixen, per exemple, el rejoveniment facial ajudant el cos a regenerar les fibres de col·lagen i elastina, al mateix temps que s’engrosseix la pell i disminueix l’aparició de les arrugues.  

A través dels tractaments d’INDIBA® EDNA, també és possible reduir les cicatrius, estries i taques en la pell, obtenint resultats molt favorables en la primera sessió. El procediment es pot aplicar en diferents zones del cos, de tal manera que també permet combatre la cel·lulitis i reduir el greix corporal. És tan versàtil que pot combinar-se perfectament amb altres tècniques de massatge manual o amb els tractaments capil·lars, generant en aquests últims l’augment de flux sanguini i una millor entrada d’oxigen en la zona tractada. 

Els clients que ja ho han provat, asseguren que els beneficis que aporta a la pell són infinits, veient els resultats a molt curt termini, tot i que el seu ús continuat genera un gran efecte antiaging. 

Modelatge d’abdomen i aixecament de glutis amb MSCULPT 

MSCULPT és un altre dels tractaments que ha incorporat el nou saló HAIR DRESSINGS & BODY CARE de Karla Torren. L’ús d’aquesta tecnologia permet modelar l’abdomen i glutis sense necessitat d’acudir a una cirurgia estètica. Una única sessió de MSCULPT equival a un entrenament en el qual es fan 20.000 abdominals. Per tant, MSCULPT ajuda a tonificar els músculs mentre es crema grassa, elevant els glutis i reduint els flotadors. Això s’aconsegueix aplicant energia electromagnètica focalitzada i d’alta intensitat sobre la zona en la qual es desitja treballar. Sens dubte, per al món de l’estètica aquest aparell ha suposat tota una revolució, ja que permet aconseguir un ventre “pla” sense fer esforç, i sense tenir agulletes després de la seva aplicació. Aquest procediment no requereix un temps de recuperació perquè és com si es tractés d’un dia d’entrenament “normal” en el gimnàs. Els resultats dependran de cada client, és a dir de l’índex de greix corporal que presenti, de la seva edat i d’altres variables que tindran en compte els especialistes. Convé destacar que en cap cas substitueix l’activitat física, i no està recomanat per a les persones amb sobrepès. 

Cal ressaltar que el saló exclusiu de Karla Torren, també ofereix el servei de spa CND per a mans i peus, un complet tractament que et permetrà lluir no només les mans i els peus plens de color, sinó que també t’ajudarà a tenir la pell més fresca, lluminosa i hidratada.  

Nova zona per a homes  

Tothom sap que la Karla Torren és estilista professional, per això, el saló també compta amb una nova zona destinada exclusivament a la cura i el benestar masculí. D’aquesta manera, els homes també podran gaudir, tant del tall de cabell com de la bellesa de la d’una barba ben treballada, mentre transcorre el temps destinat a la cura personal.