La clínica oftalmològica IMO Grup Miranza arriba a Andorra

L’IMO Grup Miranza, la prestigiosa clínica especialitzada amb més reputació a l’Estat espanyol, té a partir d’ara presència a Andorra. D’aquesta manera, són ja quatre els centres que operen sota el paraigua de l’IMO Grup Miranza després que, des de la seva creació a Barcelona, Miranza iniciés una expansió que l’ha portat a obrir clíniques a Madrid i Manresa, a més d’un centre de consultes a la localitat de Terrassa.

El nou centre oftalmològic de Miranza, l’IMO Andorra, sorgeix després de l’adquisició del que fins ara era el centre Vallmedic Vision, clínica de referència al Principat, que destaca per comptar amb tecnologia avançada en cirurgia ocular i la trajectòria dels seus professionals, encapçalats pel Dr. Ludger Hanneken, oftalmòleg alemany especialista en cirurgia refractiva i director mèdic del centre.

La seva incorporació a Miranza permet ampliar els serveis de la clínica i incloure més especialitats com ara retina o glaucoma, i comptarà amb la presència dels millors especialistes de Miranza, com la del doctor Borja Corcóstegui, director de l’IMO Grup Miranza Barcelona, que es desplaçarà periòdicament a Andorra.

Segons el Dr. Borja Corcóstegui, director de l’IMO Grup Miranza Barcelona, “l’arribada de l’IMO Miranza a Andorra marca un punt d’inflexió en el nostre grup, que ens permetrà estendre el lideratge i l’excel·lència de l’oftalmologia més enllà de les fronteres del nostre país. Això és sens dubte un reflex més de la feina que fem des de fa anys i de l’alt nivell dels professionals mèdics que integren Miranza”.

Expansió internacional de Miranza

Miranza, grup capdavanter en oftalmologia, ha iniciat la seva expansió fora d’Espanya amb la incorporació de l’IMO Andorra. Aquesta operació posa de manifest l’estratègia d’expansió de l’empresa, que preveu continuar el 2022 després d’haver tancat el 2021 amb cinc nous centres, quatre clíniques: Miranza COI, a Bilbao; Miranza Passeig Mallorca, a Palma; Miranza Clínica Begoña, també a Bilbao; Miranza Algesires, a Cadis, i un centre satèl·lit Miranza a La Línia, a la mateixa província. En total, el Grup Miranza disposa actualment de 21 clíniques i 12 centres de consultes.

Sobre l’IMO

Fundat als anys 90, l’IMO és una clínica de referència internacional en oftalmologia, capçalera del grup Miranza. Compromès amb l’excel·lència clínica, disposa d’un equip mèdic altament especialitzat en cada part de l’ull, a més de la tecnologia més avançada i unes instal·lacions àmplies i modernes. La docència i la recerca són uns altres dels pilars de l’Institut, canalitzats a través de la Fundació IMO, entitat creada l’any 2010.

El 2019 s’uneix al grup Miranza i amplia la seva activitat amb l’obertura d’un centre de consultes a Terrassa (Barcelona). El 2020 continua la seva expansió a Catalunya, amb una petita clínica a Manresa, i arriba a Madrid, amb la seva nova seu a Mirasierra. El 2022 l’IMO fa el salt internacional, amb la incorporació d’una clínica a Andorra.

Sobre Miranza

Miranza és el grup capdavanter en centres d’excel·lència en oftalmologia d’Espanya. Amb una xarxa de centres amb alts estàndards de qualitat i protocols homogenis que donen cobertura nacional a pacients nacionals i estrangers, el Grup compta amb més d’una trentena de centres, entre clíniques i centres de consultes, repartits per gran part de la geografia espanyola.

El focus principal d’activitat de Miranza se centra en la cirurgia de mitjana i alta complexitat, com també en la recerca, prevenció i tractament de patologies oftalmològiques amb les tecnologies més avançades. Els seus més de 1.000 professionals, entre oftalmòlegs, anestesistes, optometristes, infermers, auxiliars de clínica i de quiròfan i personal no assistencial, proporcionen als clients el millor servei.

El Clinical Leaders Fòrum (CLF) és l’òrgan col·legiat de direcció del grup, un model únic en l’oftalmologia a Espanya, format per professionals de reconegut prestigi nacional i internacional, que vetllen per l’excel·lència assistencial i el lideratge en innovació i recerca oftalmològica.