Trasplantament capil·lar segur i al teu abast

Més de 500 intervencions d’èxit avalen l’experiència i trajectòria del Dr. Bruno Jacobovski, metge especialista en implant capil·lar i un dels pocs cirurgians a Europa habilitat per aplicar, de manera combinada, les tècniques de trasplantament capil·lar FUE i FUSS durant una mateixa intervenció.

Per això, si des de fa un temps estàs pensant en com posar-li fi a la teva alopècia, a la clínica del Doctor Bruno Jacobovski trobaràs l’alternativa capil·lar que estàs buscant. Un tractament que no tan sols s’aplica al cap, sinó també a altres zones com ara la barba, el bigoti, les patilles i les celles. Si bé en el 95% dels casos s’intervenen a homes, cada vegada més dones aposten també per aquest mètode.

Dues tècniques revolucionàries

Si hi ha alguna cosa que ha marcat la trajectòria del Dr. Bruno Jacobovski és l’aplicació de dues tècniques revolucionàries en el sector de la medicina capil·lar, el mètode FUE i FUSS. Dos tractaments molt avançats que serveixen per tractar de manera eficient l’alopècia i la calvície en els homes. Quan es parla de la tècnica FUE es fa referència a l’extracció de fol·licles, de manera individual, de la part donant, que és la zona posterior i lateral del cap. Per aplicar aquest procediment es rapa el cap del pacient, però de manera discreta i, posteriorment, es distribueixen els fol·licles a la zona receptora. En el cas de la tècnica FUSS no és una extracció unitària com l’anterior, sinó que es treu, del cuir cabellut del pacient, una banda de pell amb fol·licles i després se sutura. Segons el doctor, en aquesta banda que s’extreu hi ha al voltant de 2.000 fol·licles, que després es trauran, a través d’un bisturí, i s’implantaran en la zona afectada. Aquest procediment s’aplica en casos molt específics i també es necessita rapar una part del cap (un quadrat).

Durant una intervenció, per dia, se sol extreure a cada pacient al voltant de 3000 a 3500 fol·licles. Per fer l’extracció de manera segura, i assegurar la supervivència fol·licular, el doctor utilitza un instrument, d’invenció pròpia, el BJ Chilling Plate, el qual manté els fol·licles a una temperatura de 4 graus, la qual cosa alenteix el metabolisme cel·lular i els manté vius.

Implants indolors amb garantia assegurada

Els microempelts capil·lars, per regla general, es mantenen tota la vida, però perquè aquesta condició es compleixi, la intervenció s’ha de realitzar en una clínica de trasplantament capil·lar i per professionals especialitzats. “El trasplantament capil·lar és l’única opció possible per recuperar el pèl en aquelles zones on ja s’ha perdut el fol·licle pilós. No és la pell la que determina el futur del pèl, sinó el mateix fol·licle pilós. Si agafes un fol·licle resistent, quan el trasllades de la part posterior del cap fins a una entrada, per exemple, aquest pèl no caurà mai. Per això, el pèl s’ha d’extreure de les zones segures perquè després no caigui, però això depèn de les habilitats i coneixements del cirurgià”, assegura l’especialista. A més, afirma que, en tractar-se del cabell del propi pacient, resulta difícil que el cos rebutgi l’implant. També s’ha de tenir en compte que el pèl de les zones donants, és a dir, on s’extreu per a fer l’empelt, està genèticament preparat per a no patir alopècia.

Un tractament per a qualsevol època de l’any

El trasplantament capil·lar es pot fer a partir dels 20 anys, avaluant la situació de cada pacient i en qualsevol època de l’any, però sempre s’ha de tenir la precaució de protegir el cap o la zona intervinguda del sol. La intervenció és indolora, es fa de forma ambulatòria i es practica amb anestèsia local.

Resultats

Els resultats de l’implant capil·lar en la zona frontal es perceben al cap de 12 mesos i en el cas de la coroneta 18 mesos després. “És normal la caiguda del cabell en una primera fase, però després dels tres mesos comencen a créixer de manera progressiva els primers fol·licles empeltats, ja que no es posen en marxa tots al mateix temps”, explica el doctor.

Cal destacar que, després de la cirurgia, els pacients realitzen controls de manera periòdica, cada tres o sis mesos, que poden ser presencials i en línia. En el cas d’Andorra, hi ha un equip de professionals encarregats de fer el seguiment als pacients del país.

*Els casos amb l’abans i el després es troben disponibles a www.bjclinic.es

Finançament

La clínica del Dr. Bruno Jacobovski ofereix el finançament de tota l’operació i també la possibilitat que els professionals de l’equip mèdic viatgin a Andorra per a fer el trasplantament. També la clínica paga el trasllat dels pacients d’anada i tornada, en cotxe amb xofer, des d’Andorra fins a la clínica. Igualment ofereix l’opció d’allotjament a Barcelona.

Carrer Mallorca, 326 – Barcelona · Tel. +34 678 95 13 00 · www.drbrunojacobovski.com