Dona-li a la teva pell la cura que necessita

Saps quin tipus de pell tens?, o quina és la rutina més adequada per tenir cura de la teva pell?, si ho desconeixes, no et preocupis, perquè l’Elena Lafuente, de Farmàcia El Cedre, t’ajudarà a trobar el tractament que la teva pell necessita per fer que llueixi fresca i radiant.

Foto: @elisabethserra

Però, el primer que has de saber és que la neteja i la hidratació són claus per mantenir la teva pell sana, prevenir arrugues, sequedat o qualsevol classe de malalties cutànies.

Gràcies a l’ús del dermoanalizador de la marca Microcaya, que té disponible la Farmàcia El Cedre, en només uns minuts, podràs obtenir una anàlisi completa de l’estat de la teva pell i, a més a més, també podràs rebre un tractament personalitzat perquè la teva pell recuperi la vitalitat que necessita. L’Elena serà l’encarregada d’assessorar-te, oferint-te tècniques i consells útils per a les teves rutines i, a més a més, serà qui faci el seguiment del teu cas, de manera setmanal o mensual.

L’anàlisi és molt senzilla i indolora i, una vegada obtinguts els resultats, es mostren en un display numèric, mitjançant una barra de leds al costat d’una escala que facilita la interpretació. L’aparell realitza una anàlisi cutània, basada en quatre paràmetres que afavoreixen la recomanació de tractaments, així com rutines diàries i setmanals de neteja i cura.

  • Hidratació. Permet conèixer el nivell exacte d’hidratació que posseeix el teu rostre.
  • Greix-sèu. Durant l’anàlisi es determina la quantitat de greix en la pell, el cabell i el cuir cabellut.
  • Elasticitat. També avalua l’elasticitat i flaccidesa de la pell, en funció de l’edat, i al mateix temps detecta, de manera eficient, l’envelliment prematur que pugui tenir la pell.
  • Pigmentació. A través d’aquesta opció es mesuren els nivells de melanina que posseeix la pell, i també s’avaluen les taques que hi ha en el rostre.

L’ús del dermoanalizador, també permet la realització d’altres anàlisis complementàries, com per exemple el nivell de descamació de la pell i la producció de sèu en els cabells. Gràcies a aquesta avaluació es determina perquè cau els cabells, si hi ha alguna dermatitis, o quin factor pot estar ocasionant aquest problema.

Consulta presencial i en línia

La consulta es pot fer de manera presencial en les instal·lacions de la farmàcia o bé online, per videotrucada, i l’especialista s’encarregarà de fer totes les preguntes necessàries per tenir una anàlisi en profunditat de la teva pell, i recomanar-te el tractament o la rutina que necessites.

Protecció solar

No és cap secret que la protecció solar és fonamental per evitar l’envelliment prematur de la nostra pell i, si bé la majoria de les cremes tenen incorporat un FPS de 15, això no és suficient, per això cal reforçar la protecció amb un factor 50. A Farmàcia El Cedre no has de preocupar-te per si la teva pell és greixosa o seca, perquè aquí trobaràs l’adequat per al teu tipus de pell.

Rutines diàries amb les millors marques

Farmàcia el Cedre distribueix les més prestigioses marques de dermocosmètica, com ara Arthouros Alba, Sarah Becquer, 5punto5 i Gema Herrerias, que seran les teves aliades cada dia quan facis les teves rutines diàries de neteja i hidratació.

 

Av. d’Enclar, 32, AD500 Santa Coloma. Tel. 723 383 . www.farmaciaelcedre.com

democrates andorra