WELLNESS EXPERIENCE ANDORRA, harmonia i benestar

WELLNESS EXPERIENCE ANDORRA és una empresa dedicada als serveis de benestar amb una perspectiva holística i integrativa. Amb 6 anys de recorregut des de la seva fundació, emergeix com el darrer projecte empresarial de Donatella Locatelli, una dona lluitadora que ha sabut reinventar-se, empresària reconeguda abans en el món de la publicitat i màrqueting, al capdavant de l’agència TESTA Comunicació durant més de 10 anys, i ara, com a una de les pioneres en el sector del benestar d’Andorra.

Wellness Experience Andorra

Després de viure la crisi econòmica del 2008/2010, que la va obligar a tancar l’agència i redissenyar la seva vida, es va formar com a coach personal, màster en PNL, mestra reiki, i també va aprendre l’art del massatge i altres teràpies complementàries. Va ser així com va néixer WELLNESS EXPERIENCE ANDORRA, creada al principi com a plataforma per a reunir, en un únic espai virtual, l’oferta de serveis de turisme de salut mèdic/terapèutic del nostre país. A poc a poc, el projecte inicial es va anar adaptant a les noves realitats, com ara la pandèmia, que va despertar altres necessitats, i també a les iniciatives públiques, com ara la “Marca Andorra” i el clúster “Andorra Health Destination”, del qual n’és membre des del seu començament.

Actualment, WELLNESS EXPERIENCE ANDORRA compta amb un equip de diversos terapeutes i massatgistes altament qualificats i ofereix serveis de benestar amb una perspectiva holística i integrativa. Des de 18 diferents massatges terapèutics per a totes les edats, necessitats i exigències, fins a les teràpies energètiques, el coaching i PNL, els rituals d’harmonia i de bellesa o els plans de cura integral, l’oferta és molt àmplia i completa. A més proposa una alta gamma de productes de nutrició cel·lular (cosmètics i per al sistema immunitari) per a un veritable equilibri saludable. Visiteu el web per descobrir tota l’oferta: www.andorrawellnessexperience.com.

Però el que més destaca de la trajectòria de WELLNESS EXPERIENCE ANDORRA són les més de 140 ressenyes de 5 estrelles que defineixen l’absoluta professionalitat, atenció i tracte exquisit que perceben els clients que s’acosten al centre situat a l’avinguda Meritxell 36. En llegir aquests comentaris, es capta la passió i la cura amb què treballa l’equip liderat per Donatella, que com sempre amb la seva exigència de la perfecció i excel·lència en tot el que porta la seva marca inconfusible, es defineix per si mateixa: amor, rigor i passió pel que fa.

Si desitges viure una experiència de benestar profunda que contempla tots els aspectes de l’ésser, des del físic i l’emocional fins al mental, per a retrobar l’equilibri i la pau interior, descobreix els especialistes del benestar d’Andorra!


Av. Meritxell, 36. 2n 2a · AD500 Andorra la Vella
+376 360 163 · andorrawellnessexperience@gmail.com
www.andorrawellnessexperience.com
Instagram: @andorrawellnessexperience
Facebook: Andorra Wellness Experience