Precisió i esportivitat, l’univers Certina

Coneguts per la precisió, fiabilitat i caràcter esportiu dels seus rellotges, Certina és, avui en dia, una firma rellotgera suïssa d’una sòlida reputació internacional, construïda sobre una base de 130 anys d’història. L’elegància, però, és un dels altres elements que distingeixen la marca nascuda al poble de Grenchen. Sens dubte, un regal ideal per aquestes festes!

DS-8: Una peça tan elegant com poderosa! Aquest rellotge femení, amb una caixa de 27,50 mm, resulta tota una agradable combinació de precisió i bellesa, ja que, a banda dels detalls estètics harmoniosament integrats, el calibre Precidrive del DS-8 ha fet que Swiss Chronometer Testing Institute el considerés un rellotge extraordinàriament precís. Preu: 380 €.

DS PH200M: Com interpretació contemporània, la figura del DS PH200M té un innegable atractiu, gràcies al seu bisell de ceràmica lleugerament bombat i el seu vidre de safir resistent a les rascades. La part posterior del DS PH200N és d’una exquisida bellesa, ja que mostra el funcionament mecànic d’aquest rellotge. Preu: 805 €.

DS Super PH500M: L’impressionant DS Super PH500M cridarà l’atenció de tots, gràcies al seu estil d’època i la seva esfera taronja. Les seves funcions, com l’espiral NivachronTM resistent als camps magnètics, i la seva estanquitat fins a 500 m, converteixen aquest rellotge d’immersió en el company perfecte en qualsevol viatge, fins i tot, sota l’aigua. Preu: 805 €.

DS-1: Inspirats en els primers models DS que Certina va introduir el 1960, el DS-1 combina un disseny distintiu i sofisticats vintages amb el moviment automàtic, fins a arribar a una reserva de marxa de fins a 80 hores, gràcies al calibre Powermatic 80. A banda de la corretja metàl·lica, el DS-1 en té una altra de cuir, perquè aquest rellotge sigui compatible amb qualsevol look. Preu: 670 €.

DS Podium: Esportivitat i elegància no són en absolut excloents, sinó tot el contrari. En aquest model, un perfil de caixa de 33 mm especialment esvelt garanteix confort i estil per al dia a dia de la dona moderna. Preu: 395 €.

Troba aquestes meravelloses peces a The Embassy.