The GlenAllachie, autenticitat des de les entranyes d’Escòcia

Consolidada com a una de les poques destil·leries de whisky de propietat independent, a tota Escòcia, GlenAllachie continua impulsant-se a partir de la passió i el desig de crear un whisky de malta únic del qual puguin sentir-se veritablement orgullosos.

Des que va ser guardonada com la Destil·leria Escocesa de l’Any 2019, a la inauguració dels premis Scottish Whisky Awards, GlenAllachie ha sabut aprofitar l’empenta d’aquest esdeveniment per arribar encara més lluny, essent Andorra una de les exclusives destinacions on podem trobar els seus whiskys.

Elaborats amb aigua provinent dels naixements dels rius Henshead i Blackstank, a més de 3 quilòmetres de la destil·leria, GlenAllachie aconsegueix l’excel·lència gràcies al seu procés de fermentació de 160 hores i l’acuradíssima atenció al detall en el procés de destil·lació, sota la mirada atenta del mestre destil·lador Billy Walker. Ara, Andorra i el món, poden gaudir d’un single malt especial, amb un caràcter molt marcat, que no passarà desapercebut en cap moment, especialment durant les festes.

Descobreix tota la gamma de whiskys GlenAllachie, de la mà dels experts de Cava Benito, a l’Av. Carlemany, núm. 82, d’Escaldes-Engordany.