Cap d’Any a la recerca del Pare Noël

Amb sortida de Barcelona el 29 de desembre i tornada el 2 de gener, Viatges Emocions proposa un meravellós viatge de Cap d’Any a Saariselkä, a la Lapònia finlandesa, amb un programa complet amb les millors activitats i experiències úniques.

Mushing Cap d’Any NadalEl vol de Finnair arriba a Helsinki i d’allà es vola cap a Ivalo, des d’on surt l’autocar cap a Saariselkä, on s’ha previst l’allotjament. L’endemà el Sami i els seus rens ens portaran en trineu fins a un bosc secret, tot gaudint de la natura blanca de Lapònia. Durant el recorregut, caldrà estar molt atent i observar al nostre voltant per si trobem la cabana secreta del pare Noël, on descansa per preparar-se per al dur treball que l’espera durant el Nadal. Al final de la passejada de tres hores, arribarem a casa de Markuu i Satu, la nostra família amfitriona que ens oferirà un esmorzar típic lapó i ens explicaran històries sobre la cultura i la cria tradicional de rens. De retorn a Saariselkä, i si no hem estat capaços de trobar a nostre amic Pare Noel, seguirem la nostra recerca per la zona. Al vespre, soparem a l’acollidor restaurant Pirkon Pirtti.

Raquetes de neu Cap d’AnyEl dia 31, farem un safari amb motos de neu acompanyats per guies, que ens ensenyaren a conduir les motos, mentre els nens aniran en trineu, ben abrigats amb passamuntanyes. Pujarem al turó Kaunispää des d’on podrem gaudir de belles vistes, i travessarem boscos coberts d’un indescriptible mantell blanc. Ens aturarem en un llac gelat per provar sort amb la pesca en el gel. Dinarem en una kota típica de Lapònia, enmig del silenci de l’àrea de Taimenjärvi on, al voltant del foc cada un podrà cuinar el que haurà pescat o, si no hi ha hagut tanta sort, cuinarem salsitxes després d’una reconfortant sopa de salmó. Al vespre, celebrarem tots junts el Cap d’Any amb un sopar especial a l’increïble restaurant Petronella.

Cap d’Any viatge de blanc nadalL’endemà ho aprendrem tot sobre el món dels huskies, i també com portar un trineu. Cadascú podrà conduir el seu propi trineu amb un equip de sis gossos. Després reposarem al costat d’un foc a l’aire lliure amb una beguda calenta.

A la tarda, els nens podran visitar el parc d’activitats d’Angry Birds i a la nit, els grans podran viure una aventura nocturna amb raquetes de neu, amb una passejada pels boscos que envolten el poble. Ens aturarem en una petita cabana on prendrem xocolata calenta amb delicioses galetes locals casolanes. I l’aventura acaba el dia 2 de gener, amb el retorn a Barcelona, després d’haver viscut una experiència inoblidable.

Destins recomanats per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)

democrates 2023