L’Horòscop d’agost: viatges de sentiments

L’Horòscop d’agost:
ÀRIES 21-03/20-04

Entres en un moment molt important en què potenciaràs les teves relacions sentimentals i sexuals. Prepara’t, també, a negociar i a enfortir les relacions personals i socials, ja que t’aportaran grans èxits. Gestiona amb calma la nova situació i aconseguiràs el que vulguis.

 

TAURE 21-04/20-05

Les circumstàncies són bones per iniciar coses noves i fer el viatge que havies somiat. Però hauràs de concentrar-te per assolir els objectius marcats. Cuida l’alimentació i fes exercici físic. Bon moment per solucionar possibles problemes familiars, la negociació és un art.

 

BESSONS 21-05/21-06

És un moment de renovació, i no només a nivell personal, sinó també material. Si havies pensat a canviar de d’habitatge, aquest és el moment més adient. D’altra banda, si has pensat en fer vacances aquest mes, trobaràs la sort a qualsevol destinació, sobretot si tens la companyia adequada.

 

CRANC 22-06/22-07

Hauries d’estar molt atenta a totes les oportunitats que es presentaran, a partir d’aquest moment, que seran moltes i alguna d’elles definitiva per al teu futur. Centra’t, i afina la teva ment, perquè si ho fas, trobaràs un món diferent, més interessant i amb moltes més oportunitats.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Entres en una etapa molt positiva i de creixement personal, que t’afavorirà en tots els àmbits de la vida: material, econòmic, sentimental i sexual. Aprofita aquesta energia per donar un impuls als teus desitjos, ja que és un bon moment per refermar els teus projectes.

 

VERGE 23-08/21-09

Sens dubte, comences una etapa que fa molt temps que esperaves, els astres et són propicis. Malgrat tot, de les diferents opcions que tindràs, hauràs d’agafar la bona; per tant, afina la teva intuïció. D’altra banda, evita endeutar-te i utilitza el sentit comú en totes les decisions.

 

BALANÇA 22-09/22-10

És una època curativa i, no només en l’àmbit de la salut, també pel que fa als moment més materials. Seria interessant poder fer una reflexió sobre el vostre passat i valorar el que voleu pel vostre futur, ja que podeu deixar enrere  molts obstacles. Mireu de tallar amb tot el que no us aporta benefici.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

És moment d’afrontar amb determinació els teus objectius, però també amb equilibri, ja que tens davant teu la possibilitat d’obrir un nou cicle professional, marcat per la fortuna. Renova la teva vida social i aprofita les sinergies amb els teus col·laboradors, perquè t’aportaran bones coses.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Prepara’t per assolir canvis sobtats, tant pel que fa al vessant professional com al personal. Tens l’oportunitat d’ampliar horitzons i de deixar enrere els obstacles que no et permetrien avançar. Vigila amb les relacions familiars, ja que seria interessant afrontar-les amb molta diplomàcia.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Bon moment per desenvolupar el teu vessant intel·lectual i espiritual. Si tens previst viatjar, aquest és el millor moment per fer-ho, ja que t’obrirà la ment a nous plantejaments en la teva vida, que t’ajudaran a afrontar el futur amb més optimisme i il·lusió. Mira de solucionar tots els temes financers.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Ha arribat l’hora de mostrar-te a la gent d’una manera molt diferent, de ser més amable, més divertida i més dinàmica. El teu entorn apreciarà el canvi, que et beneficiarà en tots els aspectes. Aprofita-les teves relacions per obtenir avantatges en l’àmbit de les finances o els temes oficials.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Si has de crear alguna societat mercantil, ara és el moment de fer-ho. Però ves amb compte amb qui fas els tractes, ja que una mala elecció et pot perjudicar en els teus objectius. Si has de signar contractes, estudia molt bé la lletra petita i assessora’t bé sobre el tema.