Les claus d’estil de la Milan Fashion Week

La Milan Fashion Week ha arrencat amb la certesa de demostrar, una vegada més, que és una de les capitals de la moda per excel·lència. Durant aquests set dies, grans referències del món del disseny decideixen posar sobre la passarel·la, les tendències que inundaran els carrers la pròxima temporada tardor-hivern 2020/21. Tot i que, d’una manera o d’una altra, tots han estat fidels al seu estil, les col·leccions coincideixen en una cosa: la sofisticació de les seves creacions.

Looks destacats de la Milan Fashion WeekAmb què ens sorprendrà aquesta edició? L’homenatge de Giorgio Armani a Peter Lindbergh, mític fotògraf desaparegut el passat 3 de setembre, però també el 50 aniversari de la marca Athleisure Sportmax, germana petita de Max Mara, creada per Achille Mararamotti, així com l’aposta per la sostenibilitat. Gucci ja ens va sorprendre amb una magnífica posada en escena, amb el Bolero de Ravel com a fons sonor i, com no podia ser d’una altra manera, dissenyadors com ara Donatella Versace han marcat la diferència.

Milan Fashion WeekLes desfilades donaran lloc a noves peces i complements virals? Sembla evident que molts tindran el mateix destí que les sandàlies BV Lido de Bottega Veneta o El Chiquito de Jacquemus. Quedem a l’espera de les novetats italianes després de dues intenses setmanes de moda a Nova York i Londres, que ja ens van deixar algunes de les tendències que lluirem al llarg de l’any: volants, estampats de lunars i volums per tot arreu. Però també, moments per a la història com ara el comiat de Victòria Beckham.

Desfilades a la Milan Fashion WeekSi no has pogut seguir les desfilades, que no corri el pànic, aquí trobaràs tot el que necessites saber sobre la Setmana de la Moda italiana, penúltima de la ruta internacional fashion, que tancarà, com ja és habitual, París.

Models a la Milan Fashion Week