L’Auditori Nacional d’Andorra cau rendit als peus de Pablo Milanés

El cantautor i guitarrista cubà es va guanyar l’ovació de l’Auditori Nacional d’Andorra, amb la seva actuació carregada d’emoció. Pablo Milanés ens va regalar part de la seva ‘Esencia’ en un espectacle per a recordar.

Fotos: César Vidal

Públic cubà al concert de Pablo MilanésEl passat 28 de febrer, al Principat d’Andorra, el músic caribeny va donar continuïtat a la seva gira ‘Esencia Tour’, després del seu darrer recital al Gran Teatre d’Elx, a Espanya, el passat 20 de desembre. El resultat de la seva visita al nostre país va ser un concert apoteòsic que el públic del Principat recordarà per molt temps.

Cellista al concert Pablo MilanésVa ser la tercera actuació de la Temporada 2020 a l’Auditori Nacional d’Andorra, desprès de l’obertura oficial amb la cantant lusitana Dulce Pontes i el concert de l’agrupació local Madretomasa. Milanés, tot un exponent de la cançó d’autor, ens va mostrar el seu talent amb creacions emblemàtiques com ara ‘Para vivir’ o ‘Yolanda’, cançons que van ser part de la banda sonora de la pel·lícula ‘Siempre Habana’ i que han marcat la seva trajectòria musical com a cofundador del moviment ‘nueva trova cubana’, al costat de llegendes com ara Silvio Rodríguez i el malaguanyat Noel Nicola.

Pianista al concert de Pablo MilanésPablo Milanés va rebre dos premis Grammy Llatins, el 2005, i un Grammy a l’excel·lència musical, el 2015, gràcies a la seva aportació cultural com a cantautor. Després de visitar el nostre país, el ‘trovador’ cubà va continuar el seu tour a Sant Cugat del Vallès, espectacle programat per al dia 29 de febrer.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Públic al concert de Pablo Milanés

 

democrates 2023