Dulce Pontes inaugura la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional d’Andorra

La cantant i compositora portuguesa, Dulce Pontes, va arribar a l’Auditori Nacional per a obrir el programa de la Temporada 2020 de concerts. El resultat ha estat un recital càlid que el públic va saber agrair amb els seus aplaudiments.

Fotos: César Vidal

Dulce Pontes a Andorra amb 2 músicsAmb una carrera prominent que va començar el 1988, l’exponent de gèneres musicals com ara el fado i el World Music, va presentar el seu espectacle ’30 anys de carrera’, on explora un nou estil musical amb l’acompanyament del guitarrista Daniel Casares i del contrabaixista Yelsy Heredia.

Dulce Pontes tocant el piano a l'Auditori Nacional d'AndorraDulce Pontes ha llançat deu àlbums diferents on explora part de la seva essència artística, essent el més recent ‘Peregrinaçao’, del 2017, amb el qual arriba a una diversa varietat de gèneres com ara el fado, que la fa tan reconeguda, o el flamenc i el tango.

Entre somriures tímids i una veu realment espectacular, l’espectacle de la cantant lusitana va calar perfectament en el públic de l’Auditori Nacional, que tindrà l’oportunitat de gaudir d’un nou concert, l’1 de febrer, quan els andorrans de Madretomasa pugin a l’escenari.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Públic al concert de Dulce Pontes