(+Fotos) 20 anys de l’EFA, reflexions i reptes de futur

Una taula rodona amb tres excaps de Govern, Toni Martí, Jaume Bartumeu i Albert Pintat, va ser l’activitat central del 20è aniversari de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA). Els temes més calents van ser l’habitatge i la pèrdua del poder adquisitiu de la ciutadania, qüestions sobre les quals els convidats, amb diferents matisos, es van mostrar crítics amb la gestió de l’actual Govern.

Fotos: Xavi Pujol

EFAL’1 de desembre passat, l’Sport Hotel Village, a Soldeu, va comptar amb la presència d’un centenar i mig de persones, que hi van acudir amb motiu del 20è aniversari de l’Empresa Familiar Andorrana, associació que aixopluga les empreses familiars del país i que actualment és presidida per Daniel Armengol.

EFAJaume Bartumeu, Toni Martí i Albert Pintat, tots tres excaps de Govern, van protagonitzar la taula rodona ‘Balanç polític d’aquests 20 anys i reptes de futur’ en què van reflexionar sobre el panorama polític andorrà, marcat de forma predominant per la pujada de salaris recentment proposada per l’Executiu, sobre la qual els panelistes van coincidir en el caràcter intervencionista i fins i tot electoralista de la mesura, ja que aquesta fa distincions entre els treballadors públics i privats.

EFASobre les accions preses en matèria d’habitatge, els excaps de Govern van remarcar que les mesures endegades no resoldran el problema de base que afecta aquest mercat, que Martí va titllar d’especulatiu.

EFAEls reptes de l’EFA

Durant el seu discurs, Daniel Armengol va explicar que promoure la continuïtat de l’empresa familiar i contribuir a la formació d’un nou relleu generacional són els principals objectius que l’EFA es planteja de cara al futur, sense obviar les necessitats pròpies dels nostres temps, com ara la transició a hàbits de consum i pràctiques empresarials més sostenibles.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

20 anys de l’EFA, reflexions i reptes de futur