“Ajuda’ns a ajudar!”, la nova campanya de McDonald’s Andorra

Una vegada més, McDonald’s Andorra es va sumar a la celebració del Dia Mundial de la Infància, amb una activitat solidària que va permetre recaptar fons per al Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) La Gavernera.

Fotos: Noelia Farias

Campanya del dia dels infants a McDonald's Andorra

Sota el lema “Ajuda’ns a ajudar!”, McDonald’s Andorra va iniciar una nova campanya solidària en el marc del Dia Mundial de la Infància, amb l’establiment de l’avinguda Meritxell, núm. 32, com a punt de trobada de diferents personalitats de la política que van voler mostrar tot el seu suport envers la iniciativa.

Equip de Pyrénées a McDonald's Andorra

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas; el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del Comú d’Encamp, Nino Marot; les cònsols de la Massana, Olga Molnè i Eva Sansa, i el conseller socialdemòcrata, Roger Padreny van ser, només, algunes de les autoritats que van posar el seu granet de sorra en aquesta activitat a la qual també es va sumar la ciutadania.

Roger Padreny a McDonald's Andorra

Per la compra d’un BigMac o d’un divertit peluix, aquest últim valorat en 3 euros, els presents van poder col·laborar immediatament amb el Centre Residencial d’Acció Educativa La Gavernera, tal com ha acostumat McDonald’s, els anys anteriors.

Autoritats encampadanes a McDonald's Andorra
La Gavernera

El CRAE és una instància del Ministeri d’Afers Socials i Igualtat i del Departament d’Infància, Adolescència i Joventut, que té com a finalitat acollir menors que es trobin en situació de desemparament.