Andbank se suma a la campanya del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Andbank s’uneix a la campanya del dia mundial contra el càncer de mama, en col·laboració amb la marca de joies Shiori, establerta al país. Aquesta polsera, està fabricada en un cordó de cotó cerat, acer antial·lèrgic i duu un quars rosa, que simbolitza la pau i l’energia de l’amor.

Els beneficis obtinguts amb la venda d’aquesta polsera aniran destinats íntegrament a la Fundació FERO, una fundació privada que té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació oncològica i amb la qual Andbank hi col·labora activament des de fa uns anys.

El dia mundial contra el càncer de mama se celebra dilluns 19 d’octubre, reforçant el compromís de tota la societat en la lluita contra aquest tipus de càncer. L’objectiu d’aquesta celebració és crear consciència i sensibilitzar a tothom per dur a terme una detecció precoç i promoure que cada cop més les dones puguin accedir a controls, diagnòstics i tractaments efectius.

A partir del divendres 16 d’octubre la polsera estarà a la venda a totes les oficines d’Andbank, a la botiga online de Shiori i als locals de Dermandtek. El preu és de 15 €.

Amb aquesta acció l’entitat segueix la línia del seu pla de responsabilitat social corporativa que centra els seus esforços en ajudar en la investigació i afavorir les accions de lluita contra el càncer.

Sobre la Fundació FERO

La Fundació FERO és una fundació privada, sense ànim de lucre, benèfica i científica dedicada a la investigació i al tractament oncològic i que, gràcies al finançament de donacions particulars, ha pogut posar en marxa nombrosos laboratoris d’investigació científica. L’entitat va ser fundada pel Doctor Josep Baselga, catedràtic de medicina de la Universitat autònoma i president del comitè científic de la fundació VHIO (Vall d’Hebrón Institute of Oncology). Una de les principals fites de la fundació ha estat la creació del Centre de Càncer de Mama, al Vall d’Hebrón, únic en la seva especialització a Espanya.