Vall Banc dona 3.000 € a ASSANDCA pel repte #KmsContraElCàncer

L’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA) ha rebut finalment tres mil euros per al repte digital #KmsContraElCàncer. Un import superior a l’inicialment previst de mil sis-cents cinquanta-cinc euros per als 331 participants.

El president de l’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA), Josep Saravia, ha rebut un xec de 3.000 € de Vall Banc. El patrocinador oficial del repte digital d’enguany, s’havia compromès a donar cinc euros per a cada participant però finalment i per col·laborar en la situació actual agreujada per la pandèmia ha decidit augmentar la seva aportació i s’ha fet càrrec, a més, de les despeses adjacents al repte. L’aportació total de l’entitat financera per a l’acció de divulgació i sensibilització de l’associació s’eleva a uns 7.000 €.

Aquest repte ludicoesportiu obert a tothom, va comptar amb una àmplia implicació de la població superant els 330 participants i els 2.900 quilòmetres recorreguts. Vall Banc, col·laborador d’ASSANDCA per al programa d’activitats que l’associació organitza durant l’any, ha fet prova d’una gran generositat amb una aportació extraordinària i cobrint totes les despeses relatives a l’acte, tal com ho ha recalcat, el  resident de l’associació Josep Saravia, “es tracta d’una aportació que no teníem prevista en el nostre compte d’explotació i que és molt benvinguda, encara més del fet que la situació dels malalts s’ha agreujat amb la Covid-19. Aquests diners ens ajudaran a reforçar les nostres accions i l’acompanyament dels malalts de manera més immediata.”

Per la seva banda, Gerard Albà, director de Negoci del grup financer, ha recordat que “el suport brindat a l’associació seguirà sent en el futur perquè volem continuar donant recursos per avançar en aquesta cursa
contra el càncer ”.