Assap Assegurances, l’excel·lència en el servei

Un equip jove, dinàmic i altament qualificat és la base d’Assap, una corredoria d’assegurances amb més de 40 anys d’experiència. Acaben d’estrenar una nova web, que serà una eina molt útil per l’usuari, on podran consultar les ofertes més interessants.

Què els diferencia de la competència?

Disposem d’assegurances integrals, t’ho assegurem tot, tant a nivell particular com de negoci, amb productes personalitzats i competitius. Sempre tindràs el mateix gestor que actuarà com el teu interlocutor per a totes les gestions i assessoraments que necessitis. Som delegats de dues companyies asseguradores, Zurich i Fiatc, per la qual cosa comptem amb un ventall de productes molt extens, amb més de 50 productes.

Foto: Assap

Som delegats de Zurich i Fiatc, unes companyies altament solvents

Quan diuen que ho asseguren tot, ens podrien destacar, a banda de la llar, vehicle, vida, salut, productes genèrics, què més poden oferir ?

Doncs per exemple, poden contractar un producte d’assegurances orientat a combatre el ciber risc, o bé una assegurança de tot risc de construcció, dirigit tant a les empreses constructores com a promotors particulars. Podem gestionar i donar assessorament a clients complexos com ara grups d’empreses o l’administració pública.

Acaben d’estrenar nova web, l’usuari què hi pot trobar?

Es una web pensada per estar constantment “viva”. El que volem proporcionar, més enllà d’oferir informació a nivell dels nostres productes, és que els usuaris es puguin subscriure a la news i estiguin al dia de les ofertes i campanyes que se’ls hi enviaran directament. Aquestes també estaran penjades a la web. A banda, hem implantat un servei de Whatsapp, per tal d’oferir respostes immediates i directes. Igualment, poden declarar un sinistre a través d’un formulari, consultar el blog amb notícies i novetats sobre assegurances, i també hi trobaran curiositats i consells experts de la mà dels nostres professionals. I moltes coses més que us convidem a descobrir!

Santa Coloma Assap
Foto: Assap

Visita’ns a www.assap.ad, per estar al dia dels avantatges i les campanyes

Què cal tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança?

Oferir un bon assessorament abans, durant i després de la contractació, és vital per tal de poder escollir el producte que millor encaixi al nostre client. Més de 40 anys d’experiència ens avalen, per això sabem perfectament què hem d’aconsellar als nostres clients.

Cal contractar una assegurança quan es marxa de vacances?

Ja sigui per viatges de feina, estades llargues, vacances en països propers o a la descoberta de racons amagats del planeta, és molt recomanable contractar una assegurança de viatge. La nostra assistència en viatge proporciona les millors cobertures, per garantir que si pateixes un imprevist, mai no estaràs sol.

Puc assegurar aquí el meu vaixell?

Una de les nostres delegacions ha adquirit recentment una companyia especialitzada en assegurances d’embarcacions. Per tal d’oferir el millor servei als nostres clients, dins del nostre equip comptem amb un tècnic especialista en assegurances d’aquest tipus amb una llarga trajectòria en l’assessorament i comercialització de productes per tot tipus d’embarcacions.

ASSAP ASSEGURANCES. Av. Enclar, 26 , Santa Coloma – Andorra la Vella. Telèfon: + 376 729 200.  www.assap.ad