L’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella celebra 30 anys de trajectòria amb una exposició

Al llarg de les tres dècades d’història de l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella, han passat uns 800 alumnes i s’han presentat 110 muntatges, xifres que parlen molt bé de l’impacte cultural de l’escola. Al Centre Cultural La Llacuna, té lloc una exposició que marca l’inici dels actes commemoratius.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Cabaret a càrrec de l'Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella

Durant 30 anys, l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella ha ofert formació en les arts escèniques a infants, joves i adults, amb la missió paral·lela de convertir-se en bressol per a l’intercanvi i la creativitat, fins al punt d’esdevenir un referent cultural i social per al país, tal com va apuntar Miquel Canturri, conseller de Cultura i Promoció Turística de la capital.

Miquel Canturri i Rosa López

El vestíbul del Centre Cultural La Llacuna acull, doncs, la primera de les activitats commemoratives del 30è aniversari de l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella. Es tracta d’una exposició que consta de vestuari, attrezzo i escenografia, acompanyats per una selecció fotogràfica que permet fer un repàs per les diferents etapes de l’escola, que va obrir per primera vegada el 1992.

Attrezzo Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella
Altres activitats

Com a activitats complementàries a l’exposició, l’Aula de Teatre i Dansa presentarà un documental sobre els seus 30 anys que serveixi de base per a les generacions futures. Tanmateix, hi haurà projeccions, xerrades, actuacions i diferents accions a les xarxes socials.