AutoFactoria referma el seu compromís com a patrocinador de la FAE

Ada Amengual i Olivier Amengual, en representació d’AutoFactoria, van anunciar la renovació de l’acord de patrocini entre l’empresa i la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), que permetrà impulsar l’esquí en una època complicada i marcada per reptes.

Fotos: César De Pablos

El primer acord entre ambdues entitats es va signar el maig de l’any passat, amb la mirada posada sobre l’esquí alpí. Enguany, va explicar Olivier Amengual, d’AutoFactoria, malgrat que els temps no són els millors per a l’economia mundial, l’empresa que encapçala amb Ada Amengual continuarà apostant pel creixement d’aquest esport en el nostre país, un gest que Pepi Pintat, president de la FAE, va saber agrair.

“Creiem que la millor manera de preparar la joventut, perquè sigui capaç d’afrontar aquest context de dificultat, perquè sigui encara més forta, és fomentar l’entrenament i l’esport, que són els millors valors que se’ls pot donar perquè puguin continuar endavant en un món que es fa cada vegada més difícil”, va explicar Ada Amengual, que va revelar a Dona Secret que, actualment, la seva empresa treballa per impulsar nous talents en diferents àrees, com ara la tecnologia i la innovació.

Roger Vidosa, director esportiu de la FAE, va destacar la importància d’aquest suport, ja que, amb aquest i d’altres col·laboradors, es van aconseguir grandíssims resultats per a l’esquí andorrà, entre ells, el campionat de la Copa d’Europa signat per Joan Verdú, que busca consolidar-se en el Top 30 mundial, després d’iniciar la present temporada a la prova de la Copa del Món de Sölden, Àustria, entre els dies 22 i 23 d’octubre.

Verdú, que va ser present a la roda de premsa d’aquest anunci de patrocini, es va mostrar confiat perquè “he tingut la millor preparació de pretemporada possible”, a diferents escenaris i amb diferents configuracions tècniques i d’equipament. “Tinc molta il·lusió i moltes ganes”, va subratllar l’esquiador que confessa sentir-se motivat i ben preparat per a afrontar els pròxims compromisos internacionals.