Bona acollida de Vicky Jiménez a casa seva

La tenista andorrana va ser ben rebuda per l’afició durant la seva participació al Crèdit Andorrà Open del WTA Tour, primera competició d’aquest circuit professional que es realitzà al Principat. AnyósPark, en qualitat de sponsors oficial, va acollir un còctel de gala amb les jugadores, organitzadors i representants del teixit empresarial i polític del país.

Fotos: Xavi Pujol

Jugar a casa va ser un dels millors al·licients que la tennista Vicky Jiménez va aprofitar durant la seva participació al torneig Crèdit Andorrà Open de WTA 125, en què la nord-americana Alycia Parks, de 21 anys, es va imposar sobre la sueca Rebecca Peterson. Però, malauradament per a la jove jugadora andorrana, les seves aspiracions en singles es van truncar als 16 ns de final davant l’experimentada alemanya Tatjana Maria.

Malgrat el desenllaç esportiu, el fet de tornar al seu país i poder competir envoltada pels seus va ser una experiència gratificant, que va poder compaginar amb altres activitats vinculades a la competició com ara el còctel de gala organitzat per AnyósPark, patrocinador oficial de la cita.

La vetllada va transcórrer durant la nit del passat 29 de novembre, on més de 120 persones, entre jugadores, entrenadors, staff tècnic i d’organització, així com membres de diferents empreses i entitats polítiques, van poder degustar els aperitius del restaurant ToC Andorra by Paco Méndez, xef recentment guardonat amb una Estrella Michelin en el seu restaurant Come de Barcelona.

Cal recordar que AnyósPark va obrir les seves portes per allotjar les esportistes, mentre que AnyósPark Club va servir com a gimnàs oficial en què les tenistes van tenir a la seva disposició la pista de tennis coberta oficial ATP que es va estrenar tan sols dos anys abans.