Boris Johnson va ser ingressat per presentar símptomes de coronavirus

El Primer Ministre britànic, Boris Johnson, va ser ingressat a l’hospital per presentar un quadre simptomàtic per coronavirus. Així ho van confirmar les fonts oficials de Downing Street, ahir dia 5 d’abril.

Foto: Govern del Regne Unit

Després de 10 dies des que va ser diagnosticat positiu per Covid-19, el Primer Ministre del Regne Unit, Boris Johnson, va ser traslladat a un centre hospitalari per manifestar símptomes recurrents de la citada malaltia. En aquest sentit, i seguint les recomanacions del seu metge, Johnson es va sotmetre a diferents proves per a descartar qualsevol complicació.

El comunicat oficial de Downing Street descriu la situació com a una “mesura preventiva”, per tal de protegir la salut del Primer Ministre, qui va expressar la seva gratitud al Servei Nacional de Salut (NHS, per les seves sigles en anglès), institució que ha treballat incansablement per atendre a tota la ciutadania. Finalment, el document va fer una crida a la població, perquè aquesta es mantingui a casa i contribueixi, doncs, a salvar més vides.

Durant la tarda d’avui, Johnson ha comunicat el seu estat de salut a través del seu perfil de Twitter, on manifesta que es troba amb “bons ànims” i en comunicació constant amb el seu equip, amb l’objectiu de continuar lluitant contra el coronavirus i mantenir a tots fora de perill.