Boris Johnson, Primer Ministre britànic, a la Unitat de Cures Intensives

Un comunicat oficial emès pel govern britànic va informar que Boris Johnson, Primer Ministre del Regne Unit, va ser admès a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital Saint Thomas, a Londres.

Foto: Pippa Fowles / 10 Downing Street

Un quadre de “símptomes persistents de coronavirus” és la causa que va obligar Boris Johnson a ser internat a l’UCI de l’hospital Saint Thomas, a Londres, segons va explicar Downing Street a través d’un comunicat oficial divulgat ahir, a finals de la tarda. El passat 5 d’abril, el Primer Ministre britànic va acudir al dit centre mèdic després de 10 dies presentant la simptomatologia de la Covid-19.

“Durant el transcurs d’aquesta tarda (ahir), la condició del Primer Ministre ha empitjorat i, seguint les recomanacions del seu equip mèdic, ha estat traslladat a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital”, especifica el document, en el qual es detalla que Boris Johnson ha sol·licitat a Dominic Raab, secretari d’Afers Exteriors, que prengués la veu de comandament mentre el Primer Ministre lluita contra la malaltia.

Downing Street confirma que el tracte que Johnson rep a l’hospital és excel·lent i agraeix al personal del Servei Nacional de Salut (NHS, per les seves sigles en anglès) tot el seu esforç i dedicació.

Carrie Symonds, parella de Johnson, també presenta símptomes

A través de Twitter, Carrie Symonds, parella del Primer Ministre britànic, va informar que ha passat la darrera setmana al llit, amb manifestació dels principals símptomes de coronavirus, malgrat que va admetre que no ha necessitat fer-se proves i, després d’alguns dies de descans, se sentia forta i a l’altura de la situació, malgrat que es troba embarassada i això podria comportar alguna possible complicació.

Més info