Caldea ret homenatge als professionals sanitaris

L’spa termal activa una campanya d’agraïment adreçada al personal sanitari, obsequiant-los amb un massatge de franc. Pocs dies abans de la reobertura de Caldea, el centre activa una campanya d’agraïment a totes les sanitàries i sanitaris del país que han lluitat aquests darrers mesos contra el COVID-19. El centre termal ofereix de forma gratuïta un massatge de 20 minuts per a cada sol·licitant una vegada el centre termolúdic reobri les seves portes a principis de juliol.

Amb aquesta iniciativa, Caldea vol donar les gràcies a tots els sanitaris pel seu temps, esforç i atenció amb l’únic objectiu d’erradicar la COVID-19, una tasca heroica que mereix un reconeixement ara que el Govern d’Andorra ha posat fi, parcialment, a l’emergència sanitària i gairebé tots els sectors d’activitat estan oberts.

La campanya d’agraïment al col·lectiu sanitari s’ha posat en marxa aquest matí a les xarxes socials i a la pàgina web www.caldea.com/ca/gracies-sanitaris. Els professionals sanitaris que es vulguin adherir a l’acció ho podran fer introduint el número de col·legiat per tal que sigui validat.

Condicions per fer la reserva

El massatge gratuït no està subjecte a la compra d’una entrada, i es podrà adquirir durant els mesos de juliol, agost i setembre amb una validesa del 04 de juliol 2020 al 30 de novembre 2021, excepte festius i ponts espanyols. Només es pot reservar un massatge gratuït per reserva i sanitari / número de col·legiat, i cal realitzar el tràmit a través del web amb un mínim de 48 hores d’antelació. Una vegada a Caldea, caldrà presentar una acreditació, tant per justificar la pertinença a l’equip de sanitaris com per confirmar la residència a Andorra. Les condicions són personals i intransferibles i la promoció no és acumulable a altres descomptes.