CCA dóna 2.257,37 € a la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana

El passat 14 de març, amb motiu del dia de la Constitució Andorrana, el Centre Comercial Andorrà (CCA) va dur a terme una campanya solidària conjuntament amb els seus clients, on es va destinar un percentatge de les compres dutes a terme aquell dia. Gràcies al compromís i a la solidaritat dels clients de CCA, va ser possible recaptar 2.257,37 €.

El xec ha sigut entregat per Montse Resina, directora de Màrqueting de Centre Comercial Andorrà a Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana, que serà destinat a la botiga solidària d’aquesta institució.

El compromís que el grup CCA té amb la societat andorrana i especialment amb els col·lectius més vulnerables, en uns moments com els que estem vivint a causa de la COVID-19, ha motivat aquesta campanya solidària en suport a les persones que més estan patint avui en dia, i que la pandèmia ha agreujat.

Aquesta acció solidària entra dins el marc de la responsabilitat social corporativa del grup, que també inclou altres accions solidàries de col·laboració constant, en suport al país. Tal com diu Montse Resina  “La nostra filosofia d’empresa ens porta a estar al costat de les persones que ho estan passant malament, que travessen situacions d’especial dificultat, a través de la col·laboració amb diferents entitats del país, molt especialment amb la Creu Roja Andorrana, que està fent una tasca molt important d’ajuda social”.