L’Ana Sofia celebra el 17è aniversari!

L’Ana Sofia, jove estudiant de batxillerat de socials, acompanyada de la família i les amistats, ha festejat el seu últim any com a menor d’edat, i entre els regals ha rebut un àlbum que recull els millors moments de la seva vida.

Fotos: Nelly Dedea

17è aniversari Ana SofiaL’aniversari de l’Ana Sofia Rocha da Costa ha complert 17 anys i ho ha celebrat d’una manera molt especial, acompanyada de família i amics. L’Ana va néixer a Portugal el 25 de maig del 2002, però ha residit a Andorra gairebé tota la seva vida. És una excel·lent estudiant i la Madalena i el Joaquin, la mare i el pare de l’Ana Sofia, n’estan molt orgullosos. L’any que ve assolirà la majoria d’edat i, per això, enguany han volgut celebrar en gran el seu últim aniversari com a menor d’edat.

17è aniversari Ana SofiaL’Ana Sofia està a punt de finalitzar primer de batxillerat de l’àrea de socials, a l’Institut Maria Moliner, i aprovarà el curs amb molt bona nota. Segons la seva mare, l’Ana és una persona molt propera, molt familiar, bona estudiant i tan divertida com, de vegades, reservada i introvertida. Una noia que es fa estimar, tant pels seus pares, com pels seus familiars i amics.

17è aniversari Ana SofiaLa festa d’aniversari es va celebrar al Bar Santa Anna d’Escaldes-Engordany i, tot i el seu caràcter íntim, va ser molt animada i va durar fins ben entrada la matinada. El sopar va consistir en un menú, on no van faltar delícies del mar, com pop, calamars i gambes, entre altres. El moment més esperat va ser el del pastís i el ritual d’apagar les espelmes; després, va ser el moment de l’entrega de regals a l’homenatjada.

Com a obsequis, la jove va rebre perfums, productes de bellesa i, sobretot, diners, però un dels regals que li va fer més il·lusió i que la va fer plorar d’emoció va ser un llibre que recull els moments més importants de la seva vida, des que va complir dos anys i mig fins al moment, un detall que, sens dubte, recordarà sempre. L’any que ve, per la majoria d’edat, s’espera una festa espectacular i, de ben segur, rebrà un munt de sorpreses i regals. Moltes felicitats!

17è aniversari Ana Sofia

andorra a taula