S’acaba l’espera: Toy Story 4 a les pantalles de Cinemes Illa Carlemany

Toy Story 4 potser una de les pel·lícules animades més esperades de l’any, especialment per la nostàlgia que ens envaeix a tots aquells que hem seguit cadascuna de les entregues cinematogràfiques de la franquícia.

Cartell Toy Story 4Cinemes Illa Carlemany s’engalana per omplir les seves sales amb centenars de nens i adults, de seguidors i curiosos, i també de cinèfils com nosaltres. Toy Story 4, amb Buzz Lightyear i Woody com a protagonistes, rebrà un nou personatge amb alguns problemes d’autoestima. Podrà l’esquadró de joguines ajudar Forky perquè s’accepti a si mateix? Doncs ho descobrirem des d’aquest divendres 21 de juny.

Toy Story 4 Woody i ForkyPel que fa al gènere d’aventures, Godzilla: Rey de los Monstruos és de les produccions que també s’estrenen a Cinemes Illa. L’agència Monarch, especialistes en criptozoologia, han d’afrontar una nova amenaça: la col·lisió titànica entre criatures gegants, un drac de tres caps i el mateix Godzilla. La humanitat ha de resistir per a garantir la seva supervivència.

Godzilla: Rey de los MonstruosD’altra banda, Clara y Claire, protagonitzada per Juliette Binoche, ens porta un drama que farà parlar. Claire, una mestra divorciada de 50 anys, aprofitarà les xarxes socials per a espiar el seu amant, però tota la història canviarà quan ella s’enamori d’Alex, el millor amic del seu amant.

Clara y Claire a cinemes illaAnteriorment, et vam presentar algunes altres pel·lícules disponibles a Cinemes Illa Carlemany, com ara Men In Black: International, Aladdin, X-Men: Dark Phoenix i John Wick: Chapter 3 – Parabellum, així que no tens cap excusa per a no gaudir d’una setmana molt entretinguda.

Tot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 21 al dijous 27 de juny

Cartell Cinemes Illa 21 de Juny

Cartellera Cinemes Illa 21 de juny