La màgia d’Aladdin arriba a Cinemes Illa Carlemany

Què passaria si un geni mil·lenari et concedís 3 desitjos per a satisfer les teves fantasies? Doncs aquesta pregunta la podràs respondre a les sales de Cinemes Illa Carlemany, amb el remake d’una pel·lícula clàssica: Aladdin.

La famosa història d’Aladdin, el lladre àrab, arriba a la gran pantalla amb un toc de comèdia, gràcies a la participació del llegendari Will Smith, que personificarà el geni de la làmpada màgica. Aladdin, per la seva part, ha d’aprofitar els seus tres desitjos si espera conquerir el cor de la princesa Jasmine.

Will Smith és el geni d'AladdinPel que fa a les pel·lícules de suspens, El Hijo es perfila com una producció més aviat tenebrosa. Produïda pel director de Guardianes de la Galaxia, El Hijo narra el relat d’un nadó que cau del cel a la superfície de la Terra, i desenvolupa una sèrie de “superpoders”. Segurament, la història et semblarà familiar, perquè Superman inicia de la mateixa manera, però el que no t’han dit és que el nadó d’aquest film es convertirà en un temible vilà.

Pel·lícula el hijo a cinemes illa carlemanyLo dejo cuando quiera, una comèdia dirigida per Carlos Therón, ens porta una història per a morir de riure, quan tres amics, tots professors universitaris, es trobin sense feina i optin per aventurar-se al món del tràfic d’estupefaents. Assoliran els seus objectius?

Lo dejo cuando quieraMentrestant, per als més petits, Uglydolls continua com a l’opció preferida. L’animació nord-americana tracta sobre els ninots més lletjos, aquells que no resulten ser els més agraciats físicament, però que també tenen el seu encant.

Tot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 24 al dijous 30 de maig.

Programació Cinemes Illa

Programació Cinemes Illa 24 de maig