X-Men Dark Phoenix, la gran aposta de Cinemes Illa Carlemany

Després de l’èxit de recaptació per part d’Avengers: Endgame, Cinemes Illa Carlemany es prepara per a rebre un nou film de superherois: X-Men: Dark Phoenix. La nova producció de Marvel i 20th Century Fox promet ser tan captivadora com la seva preqüela, X-Men: Apocalipsis, estrenada tres anys abans.

Pòster oficial X-Men Dark PhoenixSophie Turner va canviar la seva bandera de la casa Stark de Winterfell, per a posar-se el vestit d’heroïna i vilana, ara personificant a Jean Grey. Els seus superpoders van ser afectats per una misteriosa força còsmica i els X-Men han de lluitar per a contenir una de les estudiants més valorades pel Professor X.

Jean GreyD’altra banda, Cinemes Illa ens ofereix un thriller de suspens molt interessant sota la direcció de Tate Taylor. El sótano de Ma tracta d’un grup de joves que volen divertir-se i prendre alcohol il·legalment, i amb l’ajuda de Ma (Octavia Spencer), trobaran refugi al soterrani de la seva casa, però la dona misteriosa i solitària té intencions amagades.

El Sótano de MaNo totes les coses han de ser tan complicades, veritat? És per això que Mr. Link: L’Origen Perdut ens dona la possibilitat d’apreciar una pel·lícula infantil carregada de rialles i sentiments. Frost, un home caracteritzat pel seu esperit aventurer però amb manca de reconeixement, es troba amb una criatura estranya, l’última de la seva espècie, a la que anomena Mr. Link. La divertida relació entre Mr. Link i Frost s’embolicarà una mica, quan ambdós viatgin amb el propòsit de trobar els cosins de la criatura.

Mr. LinkUn Hombre Fiel, sota la direcció del francès Louis Garrel, es perfila com a una pel·lícula romàntica entretinguda. Abel, un jove periodista, ha de bregar amb un conflicte sentimental que ningú voldria afrontar. Marianne, la seva parella, deixa Abel per Paul, el seu millor amic i pare del fill que està esperant. 8 anys més tard, la mort, la gelosia i més problemes arribaran a la vida d’Abel.

Un Hombre FielI si aquestes opcions no et semblen molt convincents, segurament podràs trobar refugi en algunes de les produccions que et van presentar la setmana passada. Així que no pateixis, perquè aquí et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 7 al dijous 13 de juny.

Agenda Cinemes Illa 7 junyAgenda Cinemes Illa 7 juny