La Petite Noa va celebrar el seu 2n aniversari amb renovades instal·lacions

Ara fa tot just dos anys, La Petite Noa obria el seu saló de bellesa i estètica, a l’avinguda Santa Coloma, 18, d’Andorra la Vella. Durant aquest temps s’ha fet un lloc entre els centres de referència al nostre país, gràcies a la seva professionalitat, als rigorosos protocols aplicats, a una avançada tecnologia, als productes de primeríssima qualitat i a l’eficiència dels seus serveis; uns actius que li han permès assolir la plena satisfacció i el reconeixement de totes les seves clientes.

Fotos: Nelly Dedea

Celebració d'aniversari Segon aniversari de La Petite NoaPerò, a La Petite Noa volen seguir creixent i han volgut consolidar el seu posicionament al mercat andorrà amb la renovació de les seves instal·lacions, amb nous serveis exclusius i amb productes de primer nivell. Les renovades instal·lacions compten, a banda dels serveis habituals, amb una sala especialitzada per a manicura i pedicura, un jacuzzi i el solàrium, on es podrà gaudir dels ‘Beauty Party’, un nou concepte de festes per a celebrar des d’aniversaris fins a comiats de solteres, mentre es gaudeix de tota mena de tractaments de bellesa, com ara manicura, exfoliacions, neteja facial i massatges, al mateix temps que es degusten deliciosos aperitius com ara cava, cupcakes i dolços, així com una ampolla de cava i bombons per a les parelles. No hi ha cap excusa per a no posar-se el barnús i les sabatilles, i deixar-se captivar per aquest entorn de relaxació, amb una atenció magnífica.

Nova sala de La Petite NoaI, a més a més, segueix oferint un tracte personalitzat i els millors serveis, a uns preus molt assequibles, així com un ampli ventall de tractaments exclusius, adaptats a les necessitats de cada persona. Entre els seus serveis estrella, destaquen els tractaments facials, que compten amb un estudi previ de la pell, per a focalitzar els problemes, així com la seva posterior intervenció i el seguiment dels resultats, unes accions que permeten garantir l’efectivitat dels seus tractaments.

Segon aniversari de La Petite NoaTanmateix, La Petite Noa compta amb un ampli servei de venda de productes d’estètica i cosmètica professional, així com les ‘targetes regal’ amb la qual es podran obsequiar els productes i tractaments disponibles al centre. També són distribuïdors oficials, per a Andorra, de la prestigiosa marca cosmètica Andreia Professional, un dels líders mundials del sector. Petite Noa distribueix aquests productes, tant per a particulars com per a Centres d’Estètica del país.

És per tot això que, el passat dissabte, dia 1 de febrer, La Petite Noa va realitzar una jornada de portes obertes, aprofitant que va ser el seu segon aniversari, per a mostrar a totes les seves clientes, tant les noves instal·lacions com el gran ventall de nous productes, que posen a l’abast de tots els seus usuaris.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.