La Cristina i el Juanma segellen el seu amor amb el suport de la Fundació Privada Tutelar

La Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra és una organització sense ànim de lucre, que des de fa tretze anys, assumeix la responsabilitat de vetllar per les persones que necessiten mesures de suport per a poder desenvolupar-se plenament i exercir la seva capacitat d’obrar en tots els aspectes de la seva vida. Un dels principis que es promouen des de l’entitat és la llibertat de prendre les pròpies decisions, la participació i la inclusió plenes i efectives a la societat.

Fotos: Jean-Luc Herbert

Casament Cristina i JuanmaDes de l’entitat també s’ha impulsat i promogut la creació de programes que millorin les condicions de vida de persones amb discapacitat, així com la qualitat de vida de les seves famílies.

I és en aquest sentit que el passat 26 d’octubre del 2019, a les 13.30 hores, la Cristina i el Juanma, dues persones que formen part de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra, es van convertir en marit i muller.

Els nuvis van escollir que volien celebrar la cerimònia al Comú d’Andorra i el convit a l’Hotel Atiram Cèntric.

Noces de Cristina i JuanmaLa germana del nuvi, l’Aurora, va comprar-li el vestit. Era un regal que va viure amb molta il·lusió. La Cristina volia casar-se amb pantalons, però en visitar una botiga de núvies amb la voluntària, la Tere, va veure els vestits de núvia i es va emocionar. Doncs, es va fer el possible per trobar el vestit que desitjava. La Montse, modista, ràpidament va posar a punt el vestit. Pel viatge de noces, els feia molta il·lusió visitar Tarragona, el que no sabien és que en arribar-hi, els esperaria una limusina per dur-los a l’hotel.

Des de l’entitat, es preparaven les invitacions i els recordatoris que havien escollit. No sabien que dins els recordatoris trobarien unes paraules de l’Ester Fenoll, gran referent per a ells i per l’entitat. Cal afegir que els nuvis van voler que l’Ester formés part de la taula nupcial.

Petó entre Cristina i JuanmaCalia pensar també amb l’habitació de la nit de noces, regal del padrí de la Cristina, el seu germà Xavi, simplement increïble! I arriba el GRAN DIA! El Juanma emprèn el camí cap a Encamp, es vesteix a casa de la seva família. La Cristina es dirigeix a les oficines de la Fundació per vestir-se. També, per oferir un toc de sorpresa, assisteix el Jean Luc, per realitzar les increïbles fotografies de la diada. Arriba el padrí, el Xavi, germà de la Cristina, que li entrega un ram de roses i, llegeix el vers que ha preparat, un moment inoblidable

Un cop al Comú, la Cristina i el Juanma en veure’s no es poden contenir: va ser una explosió de llàgrimes. i es donen el SÍ,VULL.

La Cristina i el Juanma agraeixen a tot l’equip de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra tot el suport rebut i no volen acabar aquest article sense expressar-se:

Cristina: “Va ser un dia inoblidable, estic tan feliç que em casaria una altra vegada, per l’Església”.

Juanma: “Em vaig despertar sent solter i vaig anar a dormir casat”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.