L’Imma i el Benjamí, una parella unida pel motor de l’amor

El passat dia 16 de novembre va tenir lloc l’enllaç entre l’Imma i el Benjamí, una parella encantadora, que el capriciós destí va voler unir, però no per una qüestió de fletxes (“flechazo”), sinó pel seu amor a la benzina i més concretament als Mini, ja que es van conèixer en una concentració d’aquesta marca de cotxes.

Fotos: Fidel Bagan

Després de vuit anys de relació i tres propostes de casament – dues sense èxit i una tercera consensuada -, el Benjamí va aconseguir portar la seva núvia, ara dona, a l’escenari més venerat per tots els andorrans, el Santuari de Meritxell. Allà es va celebrar una impressionant cerimònia religiosa, oficiada per mossèn Ramon de Canillo, en la qual van participar, molt activament, tots els seus amics i familiars. No van faltar els parlaments i tampoc la música en directe, però molt menys l’emoció especialment dels pares de l’Imma, el Ramon i l’Imma, que també van segellar la seva unió, en aquesta basílica i amb el mateix capellà.Imma Roca Pintat

Després de la cerimònia religiosa, la feliç parella es va traslladar a l’Hermitage, on va tenir lloc el convit, un altre escenari carregat de classe i glamur. El menú va comptar amb la prestigiosa direcció del reconegut xef Nandu Jubany i, tant la feliç parella com els seus acompanyants, van gaudir d’unes exquisides menges, regades amb xampany i vins d’alta qualitat. Després, i com és preceptiu en aquests casos, els nuvis van obrir el ball de gala i la festa, que es va allargar fins ben entrada la matinada, va ser amenitzada amb les interpretacions musicals de la saxofonista Anastasia McQueen. Després, la parella posaria rumb al Japó i Tailàndia, per a gaudir d’un impressionant viatge de noses de tres setmanes. Però, abans del seu enllaç, vàrem tenir l’oportunitat de parlar amb ells i ens van explicar tots els detalls de la seva relació, fins a arribar al dia del casament.Casament de l'Imma i el Benjamí

ENTREVISTA
On us vàreu conèixer?

Imma. Va ser a Barcelona, a una sortida de vehicles Mini, concretament a la ciutat de Sant Cugat, ja que portem la benzina al nostre ADN.

Com va començar la vostra relació?

Imma. Doncs arran d’aquesta primera trobada, vàrem començar a fer sortides de vehicles i, mica en mica, ens anaven coneixent. Després de comprovar que coincidíem amb les aficions i altres coses, es va començar a consolidar la nostra relació.

Així es podria dir que esteu units pel motor, no?

Benjamí. No, no, units més aviat pels Mini, ja que tots dos teníem el mateix model i això ens va cridar l’atenció.

Qui va donar el primer pas?

Benjamí. Sens dubte, vaig ser jo, vaig insistir durant una setmana o uns dies, però no em va costar gaire.

Per tu va ser fàcil decidir-te, una vegada et va demanar una relació amb ell?

Imma. La veritat és que al principi el vaig tantejar una mica, ja que no tenia clar que volgués una relació en aquell moment. Jo estava molt bé a Barcelona, vivint la vida d’estudiant, però al final em vaig decidir i, al cap de tres mesos, vàrem començar a plantejar-nos el tema més seriosament.

Suposo que a tu no et va requerir cap esforç, no?

Benjamí. No, jo soc més gran, ja que ens portem set anys de diferència i les coses es veuen d’una manera molt diferent.

De tota manera és important aportar un cert grau de maduresa a les relacions, no?

Benjamí. Si és important que un dels dos sigui més grans, influeix molt en el futur de la relació.

Imma. Realment és així, jo en aquell moment estava acabant la carrera, portava només tres anys a Barcelona, i només amb 21 anys necessites algú que t’aporti aquest grau de maduresa per a poder donar un pas endavant.

Què és el que més et va agradar del Benjamí?

Imma. Sens dubte, la seva personalitat i la seva manera de ser, ja que, des del primer moment em va transmetre molta seguretat i és per això que vaig acceptar la relació.

Com és el Benjamí, fes una petita descripció d’ell?

Imma. És una gran persona i té molta paciència i, malgrat que tenim horòscops molt forts de caràcter, ell sempre m’aporta aquell grau de serenitat i em relaxa molt, ja que jo soc molt nerviosa. Pensa que la meva feina és estressant i ell m’aporta aquell grau de serenor i de confiança que necessito, i no només pel que fa a temes laborals, ara amb la boda també he comptat amb el seu suport i amb la seva confiança.

Què és el que més et va agradar de la Imma?

Benjamí. És molt riallera sempre, simpàtica, agradable i graciosa, i això crida molt l’atenció. Però, el que més m’ha sorprès és que, després dels anys, he pogut comprovar que ella és realment així i aporta una alegria molt necessària per a qualsevol relació.

Parla’m una mica de les seves virtuts, a banda de les que ja has comentat?

Benjamí. Són moltes, però principalment la facilitat que té per transmetre alegria i felicitat. Ella és alegria pura sempre i això ho té ella al 100%.

Ara ve la part més ingrata de l’entrevista. Té algun petit defecte el Benjamí?

Imma. Jo diria que tenim el mateix defecte tots dos, realment som molt banyuts, cabuts, i quan se’ns fica una cosa al cap no parem fins aconseguir-la. Jo soc més extremista en aquest aspecte, ell es conforma més.

I quins defectes té la Imma?

Benjamí. Ja ho ha dit ella, som cabuts tots dos, però una vegada cedeix un, després l’altre i així ens anem complementant, és un mal de tots dos.

Quin any va ser la concentració de Mini, on us vàreu conèixer?

Benjamí. Va ser el desembre del 2011, ara farà vuit anys

I quin balanç feu d’aquests vuit anys?

Benjamí. Al principi ella vivia sola en un pis de la seva família i fa cinc anys que la vaig convèncer per venir cap a casa i compartim vida des d’aquell moment.

Imma. Ha estat molt bé, tot ha estat molt fluid; malgrat que, al principi, jo era poc inclinada a traslladar-me viure amb ell. Pensa que era un pas molt important, però al final va acabar així. Tenint en compte que el meu germà va tornar cap a Andorra i que tots dos estàvem sols, va ser un pas natural, que ha transcorregut de manera molt fluida i molt positiva.

Després d’aquest balanç tan positiu, decidiu que heu de formalitzar la vostra relació, quan va ser exactament?

Benjamí. Ha tingut diferents fases, concretament tres moments.

Imma. Em deixes que ho expliqui jo? Hi ha hagut dues peticions oficials i, a la tercera ja ens vàrem decidir tots dos. A la primera va ser un -sí però-, “una mica més endavant, que soc molt jove encara”. A la segona igual, “sí però deixa’m passar dos anyets més” i, a la tercera, ja va ser un consens de tots dos, i així ha estat.

Va preparar el Benjamí un escenari especial per a demanar-te matrimoni?

Imma. Sí, la primera vegada em va portar al mateix lloc a on ens havíem conegut, a la concentració de Mini. Vàrem dinar al mateix restaurant de la primera vegada i allà em va demanar matrimoni, molt bonic! La segona va ser en un viatge a Nova York, al Rockefeller Center i, la tercera va ser a Barcelona, ja que va arribar el moment i ens vàrem decidir.

I quan va ser aquesta tercera vegada?

Benjamí. Va ser el passat mes de març del 2018, però va ser una cosa més normal, una conversa amb la qual vam pensar, vinga ja toca!, però la oficial va ser la de Nova York.

Com serà la cerimònia, civil o religiosa?

Imma. Religiosa, òbviament hem de seguir amb la tradició de la meva família i ens casarem al Santuari de Meritxell i, malgrat que jo soc de Sant Julià, vàrem decidir que seguiríem la tradició familiar. Mossèn Ramon ja va casar els meus pares, els meus avis i els meus tiets i nosaltres farem el mateix, primer amb la cerimònia religiosa i després ho celebrarem a l’Hermitage.

No ha pressionat mossèn Pepe Chisvert?

Imma. Bé, ha estat molt pendent i ens va demanar per la cerimònia, però la tradició familiar és molt forta i és la que marca el camí a seguir. De fet, fa poc que l’Albert Pintat va rememorar el seu casament i va ser mossèn Ramon l’encarregat de la celebració, així que, queda com a casa!

Suposo que els teus pares estaran molt emocionats, sobretot per la càrrega de simbolisme que tindrà el vostre enllaç?

Imma. Sí, sobretot ara que ens hem estat veient amb mossèn Ramon, es nota aquella complicitat entre tots. Els meus pares estan encantats, però tan nerviosos com hauríem d’estar nosaltres.

I tu què opines de l’escenari del casament, no creus que és impressionant?

Benjamí. Perfecte! Es va decidir així i a mi em sembla molt bé.

Teniu tot preparat per a l’enllaç el pròxim dia 16 de novembre?

Imma. Sí, perquè en cas contrari seria molt traumàtic, però ja ho tenim tot.

Ens podeu fer cinc cèntims del que heu preparat, tant en l’àmbit religiós com el convit?

Imma. Bé, la cerimònia a l’església és força participativa, a banda dels nuvis, participaran els pares, cavallers d’honor i dames d’honor, que prendran part en les lectures i la resta de família que també s’involucraran en els actes. Mossèn Ramon té molta experiència i ens ha guiat en tot, ens ha aconsellat que la música fos molt variada i juvenil. De fet, tindrem música en directe, amb un grup que el componen, la Núria, l’Eva i el Bernat.

Benjamí. Va ser mossèn Ramon qui ens va encoratjar a fer-ho així, perquè pogués participar tothom, i nosaltres hem agafat aquesta línia.

Us veig molt il·lusionats.

Imma. Sí, sí, sí… De fet, portem gairebé un any treballant els temes.

Benjamí. Sí, ha estat molta feina perquè surti bé i això ens il·lusiona molt.

Després de la cerimònia religiosa, què fareu?

Imma. Anirem directament al convit, ja que serà una cerimònia de tarda i ràpidament es farà de nit, amb la qual cosa ja no hi haurà temps per a les fotos. Serà després, a l’Hermitage quan farem la sessió de fotos, ja que l’espai és molt maco i aprofitarem per fer-les allà. Primer, hi haurà un còctel d’una hora i mitja i després el banquet, que seran dues hores més, i després el ball de rigor i la festa posterior. El menú és molt especial, però com tindreu les fotos del casament abans de publicar la revista, podreu veure en què va consistir.  De tota manera, el Nandu Jubany s’ha acurat molt en el segon plat, ja que vàrem triar el xai de llet i ens va recomanar de treure el xai sencer i després trossejar-lo davant de tothom. Quedarà una mica com un show, faran una mica d’espectacle.

Heu fet comiat de solters?

Imma. Ja l’hem fet, a mi les noies em van regalar un viatge a París i vàrem estar un cap de setmana totes juntes i va ser genial, però sobretot, molt gastronòmic, ja que vàrem visitar restaurants de tot arreu.

No vas patir pel vestit?

Imma. No, no, realment em vaig comportar i, fins i tot, m’he aprimat una mica.

Benjamí. A mi m’ho van fer el mateix cap de setmana, però va ser a Madrid. Vàrem agafar l’AVE i també va ser molt gastronòmic, ja que vàrem menjar moltíssim; però més descontrolat que les noies, perquè no vàrem vigilar gens. La versió masculina sempre és més descontrolada.

Bé, arriba el moment del viatge de noces, quin serà el destí?

Imma. Tres setmanetes a Japó i Tailàndia, dues al primer destí i una al segon. Al Japó visitarem diferents ciutats com ara Tokio, Oaxaca, Kyoto o Millajima. Volem conèixer les ciutats, però també el medi rural i després de voltar molt, dedicarem els últims dies a Koh Samui, per desconnectar, aprofitar les platges i per agafar una mica de color per al mes de desembre.

Fixareu la vostra residència al país?

Imma. Sí, volem fer-ho, però serà més endavant, ara tenim la nostra feina a Barcelona i vivim allà. Però, òbviament, arribarà el moment en el qual ens desplaçarem cap a Andorra.

Entra en els vostres plans de futur la idea de tenir fills?

Benjamí. Jo ho tinc molt clar, només vull un. Soc fill únic i he estat molt bé tota la meva vida així, i també és el que m’agradaria per a un fill meu, però l’hem de decidir.

Imma. A mi m’agradaria dos, ja que a casa som dos germans i penso que tenir un suport al costat sempre es bo, ja que quan els pares no hi són, sempre tens algú en qui recolzar-te. Un germà és molt més que un amic, sempre l’he viscut així i crec que dos fills seria el nombre ideal, però més de dos, no!

Un desig per al vostre futur com a matrimoni?

Imma. Formar una família maca, amb dos fills, noi i noia, i venir a viure a Andorra i tenir la meva família al meu costat. També voldria agrair als pares i al germà, tot el suport que ens han donat, ja que han estat sempre al nostre costat i han ajudat amb tot.

Benjamí. Que sigui per sempre, ja que avui en dia que hi ha tantes separacions, que el que realment desitges és que sigui per empre! També vull agrair als pares i al germà el seu suport i la seva implicació, ja que el germà serà el nostre padrí de bodes i a l’amiga de la Imma, l’Estefania, que serà la madrina.

______________________________

FITXA
Nom: Benjamí Fuster Pérez

Edat: 36 anys

Horòscop: Taure

Estudis: Superiors en Administració i Finances

Professió: Responsable de compres i comptabilitat a empresa de construcció

Aficions: Moto i futbol

Nom:  Imma Roca Pintat

Edat: 29  anys

Horòscop: Àries

Estudis: Turisme

Professió: Organització de Congressos i Esdeveniments

Aficions: Tot el relacionat amb el motor i viatjar

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

democrates andorra