Eivissa Experience, un tros de ses illes a Andorra

Divendres al vespre es va inaugurar un nou local d’oci nocturn al país, Eivissa Experience Andorra, un tros de l’Illa pitiüsa al Principat d’Andorra, que aporta molts dels ingredients que han coronat a Eivissa com una de les destinacions més selectes arreu del món.

Concert de Anastasia McQueen a Eivissa Experience
Foto: Nelly Dedea

A Eivissa Experience Andorra, els clients podran trobar un ambient selecte i glamurós, la millor música, els millors Djs del moment, una impressionant terrassa, al més pur estil eivissenc i molts metres quadrats de pistes per poder ballar als ritmes més actuals.

Convidats a Eivissa Experience
Foto: Nelly Dedea

Tanmateix, la sala pot oferir, a banda dels seus selectes combinats, un servei d’apertitius a l’alçada de la categoria del local. Sens dubte, aquesta inauguració ens ha descobert un dels millors ‘lounge club’ del Principat, amb dos ambients diferents, Chill Out i Deep House, on tothom podrà gaudir dels ritmes que més li agradin.

Anastasia McQueen amb gent
Foto: Nelly Dedea

A la inauguració del local no van faltar diferents personalitats de l’àmbit polític i empresarial del país, com ara el ministre Xavier Espot, els consellers del comú de la capital, Josep Antoni Cortés i David Astrié, així com alguns dels més reconeguts youtubers gamers del moment.

Vin Doré
Foto: Nelly Dedea

El plat fort de la jornada va ser l’actuació de l’Anastasia McQueen, que va entusiasmar al públic assistent amb el seu saxo, seguint les notes dels ritmes més actuals. Els assistents a l’esdeveniment van poder tastar també un cava molt exclusiu, Vin Doré 24K, amb pols d’or, que va aportar el toc de glamur a la celebració.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.