Jo Malone London: Un espectacle màgic. Regals amb aromes encisadores

La botiga de Jo Malone London Andorra, va acollir la presentació de la nova campanya de Nadal de la firma britànica. Enguany, l’estratègia de Jo Malone London s’inspira en un Nadal màgic.

Jo Malone London va presentar, el passat dijous 28 de novembre, la seva exclusiva col·lecció de Nadal 2019 a les seves clientes. L’ambaixador de la marca per a Espanya, Portugal i Andorra, Josean Pérez Prego, va explicar el concepte i l’art de regalar, que envolten Jo Malone London, amb les seves caixes úniques i el wrapping (l’embolcall) distintiu.

Fragàncies Jo Malone londonRegalar és un acte generós en el qual gaudeix, tant la persona que regala, com la persona que rep l’obsequi. Jo Malone London dona la possibilitat de personalitzar els taps de les ampolles de 100 ml amb el gravat de les inicials del nom del seu propietari, tot un detall que aconsegueix crear un vincle encara més personal la fragància.

Parlant de perfums, Josean va recordar la importància del Fragance Combining. Si volem sorprendre en aquestes festes, per què no barrejar dos perfums i fer-ne un completament únic, exclusiu i personal? Tanmateix, vam rememorar els best sellers clàssics de la marca londinenca, com ara l’English Pear and Freesia o el Lime Basil & Mandarin i, si busquem més intensitat, el Myrrh & Tonka.

Equip de Gala Perfumeries i convidadesAquesta temporada, podrem descobrir el còctel més càlid de l’hivern, l’Orange Bitters Cologne, en format de 30 ml, amb notes de taronja dolça i una ràfega de mandarina madura i, per acabar, un toc de taronja amarga, que desvetlla l’aroma de la pruna i la base de sàndal i ambre. L’acompanya l’Orange Bitters Home Candle, un còctel càlid per il·luminar les nostres celebracions d’hivern. Són dues opcions per a posar aroma a la nostra llar, amb aquest deliciós mix de fruites, amb motiu de les festes de Nadal.

En aquesta època de celebracions familiars i de gaudir més moments a casa, podrem afegir un toc de fragància amb Pyne & Eucalyptus Diffuser d’edició limitada, definit com l’esperit del nadal embotellat. També disponible en format d’espelma, cobrirà la nostra llar amb la màgia del matí de Nadal. Pi aromàtic i vivificant eucaliptus s’uneixen per a crear l’aroma d’aquesta temporada.

Presentació a Jo Malone LondonUna altra de les novetats per a regalar aquesta temporada és la Hand Cream Collection, un set de tres cremes de mans, decorades amb un florit daurat. La nitidesa de Geranium & Walnut, la suavitat d’English Pear & Freesia i l’opulència de Peony & Blush Suede, són fragàncies lleugeres i de fàcil absorció, que protegeixen i nodreixen la nostra pell gràcies a l’oli d’albercoc.

I si regalem quelcom per a aromatitzar la nit? Scented Bedtime Collection és la fragància dels teus somnis i, a partir d’ara, nou ritual de nit. El romàntic aroma de Red Roses Bath Oil guiarà els teus somnis, mentre et deixes impregnar de lavanda amb Lino Nel Vento Linen Spray i la glamurosa Peony & Blush Suede Body Crème (50ml).

Convidades a la presentació de Jo MaloneI, si vols donar una agradable sorpresa, la botiga disposa del regal House of Jo Malone London. Deixa que sigui la pròpia casa de Jo Malone London la que inspiri la vostra llar amb cinc aromes emblemàtics de la secció Home, perfectament escollits per a crear una atmosfera màgica.

A aquesta trobada aromàtica carregada de màgia nadalenca, hi va assistir una nombrosa concurrència que va omplir el local ubicat a l’avinguda Carlemany, núm. 58, d’Escaldes-Engordany. També hi va assistir bona part de l’equip directiu d’Andimesa, grup empresarial que ha fet possible l’arribada de la firma britànica al Principat d’Andorra. L’acte va estar acompanyat d’una copa del millor champagne i es va obsequiar a totes les clientes amb un detall en finalitzar l’esdeveniment.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.