La millor festa de Halloween es va viure a Anyós

Quan de festes privades es tracta, el Tim Zimmermann i la Sunsi Sillero són autèntics experts, malgrat que no són organitzadors d’esdeveniments, almenys no de manera professional. Ell, promotor immobiliari de xalets de luxe, i ella, dissenyadora d’interiors, a més de la seva passió per l’arquitectura i l’edificació, comparteixen el seu amor per les festes… però les bones festes.

Festa de Halloween
Foto: Nelly Dedea

Entre 75 i 80 persones van celebrar la festa temàtica que el Tim i la Sunsi van organitzar a la seva residència, al poble d’Anyós, on tothom es va disfressar per a l’ocasió

Enguany, la parella resident al Principat des d’ara fa 5 anys, va celebrar el Halloween de la forma més apoteòsica, amb DJ i música dels anys 80 i 90, així com una molt bona selecció de la “movida madrileña”. Una barra lliure, amb tota mena de begudes, va ser un complement perfecte per a gaudir d’una nit de bruixes divertida.

Convidats a la Festa de Halloween
Foto: Nelly Dedea

Com era d’esperar, la festa de Halloween va aplegar tota mena disfresses terrorífiques, algunes d’elles relacionades amb les clàssiques pel·lícules de terror, mentre que altres convidats van deixar volar la seva imaginació. Els amfitrions van decidir guardonar els disfresses més creatius, essent la Pili de Antequera la més destacada de la festa, amb la seva personificació de la nena de l’Exorcista. En segon lloc, Flàvio i Oscar ens van captivar com a les bessones del “ResplanDior”, mentre que Andy i Vero, una parella de Màlaga, van ser la tercera opció més creativa, amb les seves disfresses de fantasmes.

Sens dubte, ha estat una festa divertida i memorable que el Tim i la Sunsi no descarten repetir pròximament. Amb quina sorpresa ens captivaran?

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Altres convidats a la Festa de Halloween
Foto: Nelly Dedea