Mariona i Jordi, una història d’amor amb les muntanyes com a testimoni

En una cerimònia aixoplugada per la bellesa de les muntanyes d’Andorra, Jordi Vila Riera i Mariona Raméntol van escriure una nova pàgina de la història de les seves vides, refermant el seu amor en una boda única i emotiva que ha capturat l’esperit de la seva relació.

Fotos: @bodadefoto

L’hotel SERRAS Andorra va ser el fascinant escenari en què la Mariona i el Jordi van gaudir de, probablement, el cap de setmana més memorable de les seves vides. En un marc immillorable, aquesta jove i entusiasta parella va donar-se el “sí vull” el passat 1 de desembre, al cor de les muntanyes del Principat.

Ambdós són professionals molt actius i intrèpids. La Mariona, de 25 anys, és project manager al Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), mentre que el Jordi porta les regnes de l’empresa familiar Encaja Packaging, especialitzada en la producció del packaging perfecte per a tota mena de productes. I, encara que l’ímpetu i dedicació que imprimeixen a les seves professions ens pot fer pensar que l’energia d’aquest tàndem té límits, l’esperit incombustible de cadascú els porta a gaudir plegats d’esports tan intensos i exigents com ara l’enduro, el kitesurf i l’esquí.

Precisament per aquest vincle amb l’esquí i amb les muntanyes, sumat al fet que la Mariona és originària d’Andorra, la decisió d’organitzar una boda enmig dels nostres cims va ser molt senzilla de prendre. “Tot va venir junt; l’amor, la muntanya i l’esquí”, explicava el Jordi, qui, amb il·lusió, revivia els detalls d’aquella celebració inoblidable a la qual tots dos hi van arribar esquiant… sí, esquiant!

Tot va sortir de la millor manera. Ni la tempesta del dia anterior va impedir que l’amor s’alcés com a vencedor en una festa en què l’equip de SERRAS Andorra va haver de fer l’impossible perquè tot fos perfecte. I així va ser. Els nuvis i uns 200 convidats van gaudir d’una celebració impecable, delicadament ambientada amb motius hivernals, que va transcendir de les celebracions tradicionals, ja que, a banda de la música en directe del grup Spin-Off i les millors mescles del DJ BeTuned, també s’hi van disputar curses d’esquí a la pista de Canaro amb els convidats com a protagonistes.

Si bé el millor regal que van rebre el Jordi i la Mariona va ser la presència dels seus éssers estimats, alguns dels quals van venir des de latituds com ara els Estats Units i Suïssa, un present a destacar va ser la moto de neu obsequiada per dos amics, mestres de cerimònia, i per un dels padrins de la boda. Així mateix, els noucasats posen en relleu els missatges emotius que van rebre des seus amics i familiars, els quals van ser plasmats en diaris impresos que esdevenen un record etern d’aquest dia inoblidable.

Amb plans de construir una casa junts i amb molts projectes de cara al futur, la boda va ser un capítol més d’aquesta bonica història d’amor, que continuarà amb una espectacular lluna de mel al Japó i a les Filipines, on faran un foradet, evidentment, per a practicar una mica d’esquí i de kitesurf.