(+Fotos) Música i molta festa a l’aniversari de Jose Costa

Acompanyat d’amics i familiars, el passat 26 de maig, el president del Grup Nova, Jose Costa, va celebrar el seu 52è aniversari, al restaurant The Boss, en un ambient acollidor, on no va faltar la festa ni els moments joiosos.

Fotos: Paula Cristina

Com no podia ser d’una altra manera, els cantants Alis Panamà, juntament amb Martha Roquett, Carlos Serra i Teresina Serra, van ser els encarregats d’amenitzar la vetllada, que va comptar amb la presència d’una seixantena de persones, entre amics, familiars i part de l’equip del Grup Nova.

La decoració càlida i festiva va donar un toc especial a la celebració, duta a terme a The Boss, on els convidats van poder degustar els millors plats que ofereix el restaurant. Tot i que, a diferència dels darrers anys, el festeig no va ser una sorpresa per al José Costa, el president del Grup Nova es va sentir gratament sorprès per la quantitat de persones que van voler compartir amb ell el seu aniversari i per l’estima que li van mostrar.

Com en tot festeig, el president del Grup Nova no es va salvar de bufar les espelmes i de  tallar el gran pastís d’aniversari, preparat especialment per a l’ocasió. Un dels moments més especials de la nit va arribar amb els regals, entre els quals destacar una ampolla de whisky Macallan, així com una selecció de vins exclusius, que el Jose va sumar a la seva col·lecció personal. També el van obsequiar amb diferents llavors per al seu hort, així com uns quadres per decorar casa seva.

L’aniversari va ser un acte ple de felicitat, alegria i amor, per part de tots els que van assistir-hi. Va ser una nit memorable per al Jose Costa, que va gaudir al costat dels seus éssers estimats, que van fer tot el possible perquè la vetllada la recordés com un moment únic.

Música i molta festa a l’aniversari de Jose Costa