Clean & Iron Service, del somni de l’Hernest a la visió de la Miranda

Poques marques han sabut crear un univers paral·lel tan pintoresc, capaç de fer-nos recordar els anys 30, l’estètica pin-up i el valor d’una feina ben feta. Clean & Iron Service, empresa andorrana especialitzada específicament en neteja i planxa a domicili, ho ha aconseguit i de quina manera!

De la mà de l’Albert Daina Marsinyach i del seu pare Josep Daina Segú, que recentment s’havia jubilat del Comú d’Andorra la Vella, es van interessar per trobar una nova activitat que els permetés ocupar el seu temps; així va néixer, l’any 1987, l’empresa Pronet Serveis. Ben aviat, l’empresa es va anar fent gran i, després d’un temps, ja comptava amb més de 150 col·laboradors.

Albert i Clean & Iron Services

Posteriorment, i amb la consolidació de PRONET com a empresa, l’Albert es va adonar que, als diaris d’Andorra, hi sortien anuncis de particulars que buscaven personal de neteja per a les seves cases i que, en aquelles mateixes pàgines, també hi sortien ofertes de persones que buscaven feina. Així doncs, l’Albert va pensar que ja només calia una empresa que possés d’acord els uns amb els altres, dins d’un marc de treball legal. Així va néixer Clean & Iron Service, empresa especialitzada en oferir serveis de neteja i planxa a domicili. Des d’aquell moment, tot és història.

Un univers paral·lel singular

Les tasques de la llar no han de ser un mal de cap i, molt menys, si al darrere hi ha una empresa amb història i creativitat, que aportarà, sigui quina sigui la missió, el seu compromís professional, experiència i, per descomptat, un toc d’identitat i ànima pròpia. Clean & Iron Service és d’aquelles marques que, a més de complir amb els seus serveis de neteja i planxa a domicili, en l’àmbit professional, aconsegueix atrapar-te amb la divertida història del seu suposat creador, l’entranyable Hernest Muligan, visionari i artífex de la marca, el 1932.

Clean & Iron Service

Segons explica la llegenda, l’Hernest, en veure que la camisa que portava no estava planxada, va decidir obrir la primera empresa de serveis de neteja i planxa a domicili dels Estats Units d’Amèrica, amb l’estimada col·laboració de la seva dona, Miranda Stuard, i del seu avi, John Muligan.

Aquesta simpàtica història, que posa en relleu els valors del treball i la família, salta a la vista a cadascuna de les agències de Clean & Iron Service, que actualment ja té presència, mitjançant 37 agències franquiciades, a Espanya, Colòmbia i Portugal. Amb una estètica vintage dels anys 40, cada agència recorda a l’univers d’Hernest Muligan, mentre que els professionals de Clean & Iron Service et deixaran la teva casa en perfectes condicions!

Si vols conèixer més de Clean & Iron, els trobaràs a www.cleaniron.net. Si vols conèixer més de la llegenda de l’Hernest Muligan, ho trobaràs a www.hernestmuligan.com.