Creu Roja Andorrana, Escoles Andorranes de Segona Ensenyança i Centre Comercial Andorrà reparteixen ous de xocolata

Els malalts, els residents de centres sociosanitaris, els usuaris del Transport Sociosanitari i els usuaris del Servei d’Atenció Domiciliària han rebut o rebran un detallper celebrar aquesta Pasqua, de la mà de la Creu Roja Andorrana. 

Fotos: Creu Roja Andorrana

Des d’aquest passat dissabte i durant aquesta setmana, els voluntaris de la Creu Roja Andorrana han lliurat i lliuraran ous de xocolata, i missatges d’ànims i esperança, a unes 800 persones de l’hospital, de les diferents residències sociosanitàries, dels hotels que han estat habilitats durant aquesta pandèmia i també als domicilis del SAD i del Transport Sociosanitari. 

Creu Roja Andorrana

Ha estat el Centre Comercial Andorrà l’encarregat de preparar els diferents ous de xocolata, i els alumnes de les Escoles Andorranes de Segona Ensenyança són els que han redactat els missatges d’esperança que reben i aniran rebent tots els afectats per la Covid-19. 

Creu Roja Andorrana

L’objectiu d’aquesta acció és que ningú es quedi sense celebrar la Pasqua i seguir amb les tradicions. El que epretén és regalar, a totes les persones afectades, instants d’alegria i calma. 

Creu Roja Andorrana

democrates andorra