La Creu Roja recull el seu xec de 8.314 euros per a la botiga solidària

Andorra Telecom recapta un total de 8.314 de forma solidària i els entrega a la Creu Roja per tal de poder continuar oferint un servei a les persones en risc d’exclusió social.

L’Univers Bomosa, Worldcoo i Andorra Telecom van entregar l’11 d’abril el xec valorat en 8.314 euros a la Creu Roja per tal de poder continuar oferint aliments a les persones que es troben en risc d’exclusió social perquè no hi hagi cap persona desatesa al país. El director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández va assegurar que les dades són positives, ja que l’any passat la botiga solidària va atendre un total de 450 persones, 62 de les quals podran proveir-se d’aliments amb la corresponent aportació econòmica. Tanmateix, Fernández recordava que van tancar el 2023 amb 165 usuaris, qualificant la situació d’estable a la botiga.

El xec valorat en 8.314 euros contribueix a reduir la pobresa i oferir aliments a les persones que es troben en risc d’exclusió social

D’altra banda, des de l’Univers Bomosa i Worldcoo van celebrar que la iniciativa impulsada a través del mecenatge assolís un import de 8.000 euros i van agrair la bona rebuda per part dels usuaris d’Andorra Telecom, que van fer-ho possible, valorant l’establiment solidari de la Creu Roja com un “servei indispensable”.