El país abraça la diversitat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El Consell General juntament amb la col·laboració de Diversand van organitzar una conferència amb la ginecòloga activista Rosa Almirall.

El passat 16 de maig, el Govern donava suport a la lluita contra la LGTBIfòbia organitzant unes jornades de sensibilització, al vestíbul del Consell General, que van comptar amb una conferència a càrrec de la ginecòloga de referència, Rosa Almirall. L’activista, i pionera en l’atenció de la salut de les persones trans, va posar el focus en la realitat que viuen les persones que no s’identifiquen amb el gènere amb el qual naixen i es veuen obligades a lluitar contra una realitat que les absorbeix cap a una forma de viure que no les representa.

Es van repartir 1.000 cintes amb el lema #EstimaLaDiversitat

Per això, com a membre de l’equip professional de la Unitat Trànsit, un servei que promociona i lluita per la salut de les Persones Trans, des del Servei Català de la Salut de Catalunya, va recordar que des d’allí ofereixen un espai segur i de confiança per a totes aquelles persones que no s’identifiquen amb el seu gènere, per tal d’abolir l’odi i oferir un món on tothom pugui estimar en llibertat i com vulgui. Amb aquesta acció, el Govern pretenia contribuir a prendre consciència sobre la plena integració del col·lectiu LGTBI, sumant-se, un any més, a la commemoració d’aquesta jornada. Tanmateix, van repartir un total de 1.000 cintes que es podien utilitzar com a portamòbils o per portar les acreditacions i les claus, amb el lema #EstimaLaDiversitat.