E.Leclerc, sempre al costat d’Andorra

La popular xarxa francesa de supermercats, E.Leclerc, va ser partícip de les històriques etapes 15 i 16 del Tour de France, al Principat d’Andorra. Com no podia ser d’una altra manera, E.Leclerc Hiper Andorra va ser-hi partícip per posar en valor la qualitat dels productes locals.

Fotos: E.Leclerc Hiper Andorra · César De Pablos

És normal que, quan parlem del Tour de France, recordem el maillot groc que identifica el guanyador de la llegendària cursa ciclista, però, quan de colorit i alegria es tracta, el maillot de punts vermells és dels preferits pels nens i els aficionats del ciclisme. La icònica peça, duta amb orgull pel ‘rei de la muntanya’ del Tour, és, des del 2019, segell distintiu del grup E.Leclerc, una ‘cara’ molt coneguda al nostre país.

Si per casualitat et vas perdre de l’increïble ambient que es va viure als carrers andorrans, cal recordar la presència d’E.Leclerc a la rua de patrocinadors de la cursa. Aleshores, com a una aposta pels productes sostenibles, ecològics i saludables, la coneguda xarxa de supermercats va obsequiar els espectadors amb delicioses mostres de diferents productes de la marca Bio Village, que també es poden adquirir a E.Leclerc Hiper Andorra, de la capital.

Una aposta pels productes locals

És probable que les dimensions del grup E.Leclerc passin desapercebudes per a algunes persones, però aquesta cadena, nascuda el 1948, és una de les més consolidades de França. I, a banda d’Andorra, el grup també té presència a Espanya, Polònia, Portugal i altres països d’Europa.

Una de les claus de l’èxit d’E.Leclerc és que no opera com un supermercat convencional, sinó que dona prioritat als productes locals i de proximitat, en un esforç per fer costat a les economies domèstiques i impulsar doncs el desenvolupament del país d’acollida. És d’aquesta manera que E.Leclerc Hiper Andorra no es queda enrere, sinó tot el contrari; l’establiment, situat a l’eix comercial més important d’Andorra la Vella, és tota una referència quant a la promoció de productes nacionals, la qualitat i els preus assequibles.

Amb molt orgull de ser partícips del Tour de France, E.Leclerc Hiper Andorra va presentar una degustació amb productes de casa nostra, com ara les cerveses artesanals &ANDBEER, les melmelades i confitures de Casa Gendret, i les delicioses mels d’alta muntanya d’Autèntic, que van causar molts bones sensacions en els visitants que, motivats per la curiositat, també es van animar a posar al costat del maillot de punts vermells que va conquerir, aleshores, el neerlandès Wout Poels, de Bahrain Victorious.